Rapid Premium hesabı almadan Premium...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Öncelikle şunu belirteyim; Alıntıdır ve tarafımca denenmemiştir.

Premium Hesabınız yoksa linkleri

BU ADRESE

adresine yapıştırıp generate premium link dedikten sonra premium hızda
download yapabilirsiniz.

Sitenin çalışma prensibi
Sitenin çalışma mantığı çok basit. Siz rapidshare linkini yapıştırıyorsunuz kendi alanına indiriyor yani sitenin barındığı servera. Bu serverında 100Mbit lik bir bağlantısı var. Böylece 100MB lık bir partı anında indiriyor. Sonra sizde direkt link olarak bu serverdan çekiyorsunuz.

Ayrıca bir dosya indirdiğiniz zaman modeme reset atmak ıp değiştirmek yada 15 dk beklemek falan yok hemen indirdiğiniz dosya bittikten sonra diğerinin linkini hemen ardı sıra yada diğer dosya bitmedende indirebilirsiniz...

EMEĞE SAYGI

Denedim işe yaradı arkadasım cok saol... ;)

nasıL kuLLanıLıyor bu arkadaşım ..???

nasıL kuLLanıLıyor bu arkadaşım ..???

sadece boş alana linki atıyorsun alttaki yere tıklıyorsun sonra karşına yeni bi sayfa geliyor ordan da linke bi tık daha yapıyorsun inmeye başlıyor..özellikle denedim 2 download birden yapabiliyor..gerçekten ilginç ama çalışıyor.:clap

güzel fakat günlük 4 indirim limiti koydu presiz olduğum için. bi çözümü var mıdır illa pre mi gerek?

kotası dolmuş bir hesap gir oraya sürekli indir:durdurun

evet çalışıyo hayret ilk defa çalışan bir premium link oluşturucusu gördüm sağolasın :)

seedbox almis eleman herhalde ordan yolluyor evliya gibi insan mübarek

sayfayı açınca komple siyah bir alan kaplıyor yardımıda bu

1. Click on a survey link.
2. Fill out the whole survey using real information.
3. Check to see if the page is unlocked.
4. If page is not unlocked, please complete a different survey.
5. If you still have not been able to unlock the page, clear your cookies and try again.

cookie yi silip denesende aynı oluyor

Siteye girilmiyor

Arkadaşlar bu site açılmıyor. banner la giriş engelleniyor...

ben ekledim arkadaşlar TURK'UN gucu by king var ya o benim acc :D bide rapid bağışlayınca VIP vermio

arkadaşlar ben dün gece bu yöntem ile 3 tane filmi 3 saatte indirdim. yöntem çalışıyor. gündüz bi ara bir reklam verdiler siteyi kullanamadım. şu an itibariyle de serverlar dolu diyor.

günlük 4 part indirme kotası veriyor site. bunu aşmanın yolu da rapid için yaptığımız yolun aynısı. modemi açıp kapatın. gece tekrar siteyi deneyeceğim. size de bilgi sunacağım.

buna benzer şekilde çalışan başka siteler de varsa bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

edit: saat 04:24 itibariyle hala serverlar dolu.

aradan 2 gün geçti halen dolu diyor.

site çalışmıyor olabilir artik.

sayfa görüntülenemiyor yazıyor !!! :D

Geri