Rapid KodLarı KaLdırdı...

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Sürekli Free(ücretsiz) kullanıcılarına indirmek için bin bir zorluklar çıkaran rapidshare dosya paylaşım sitesine bir şeyler olmuş durumda.

Rapidshare bugün açıkladığı özellik ise free kullanıcılara güvenlik kodunu sormayacak olması. Free kullancıılar sadece geri sayım sayacını bekleyerek download yapabilecekler. Tabii ki rapidshare bunun için download hızını 500 kb/sn ile sınırlamış durumda. Bunun anlamı Free kullanıcı iseniz hızlı internetiniz olsa bile belirlenen indirme oranına çıkamazsınız.

Rapidshare sitenin diğer yeniliyi ise Free kullanıcılarda 100 MB olan upload sınırını 200 MB yaparak kullanıcıların birazda olsa gönlünü alıyor. Bakalım rapidshare şirketi ilerleyen günlerde başka nasıl değişiklikler yapabilir göreceğiz.

premium_vorteile_en.jpg

rapidin işi o kaldırmas :D

Dogru cunku premıumsuz denedım ındırıo patır patır :D

Pek bişe anlamadım :D, ama iyi bişeye benzio, zate bizdeki hız 106 kb/s 500 yok :D

Bunların ne yapacağı belli olmaz 2 gün sonra başka bir uygulamaya da geçebilirler. Para neler yaptırıyor insana.

şimdi indiriyorumda bende şaşırdım valla :)

sadece bekleme süresi var evet
500 sınır fazla bile taş çatlasa 115 120 ile indiriyom zaten sorun değil
200 mb olması daha iyi oldu 100 100 partlar çoğalıyo artık 200 200 uplarlar çekmesi kolay olur kısman daha az res basarız modeme :D
bilgiler için sağol kanka

En sonunda kedi köpek civciv aslan kaplan kod kabartma bu çile bitti mi yani iyi bir haber tşk.

Rabid Forever love :D:D:D premium var ama Adımı girmeye eriniyom arasıra :D hehehe Free takılıom download hızınında daha 100 ü geçtigini görmedim valla :D:DD premiumda bile :D

oooo çok süper oldu yawww

:durdurun

Rapidin sistemine kafam girsin .
Dün o kadar dosya indirmeye kalktım süre sınırı bitmesine karşın bana vermedi dosyaları .
Bugün kıyak yapmaya başlamış .
:hhmanD

Ne diyelim beleş rapidin tadı ancak bu kadar olur .
:clap

Teşekkürler arda bilgi için ;)

bir de ardarda dosya cekerken arada bekleme süresi kalmıs galiba
(veya bana oyle denk geldi, biri bitince hemen diğerini baslattım)

Geri