rapid için yardım

midgard

New member
Reaction score
0
tek modeme bağlı dört bilgisayar var ve birimiz rapidden bir şey indirirken diğerleri beklemek zorunda kalıyor artı rapidin bekleme muhabbeti. bu normal midir, bu sorunu aşmanın bir yolu var mı? şimdiden teşekkürler

eğer premium hesabınız yok ise yapabileceğiniz bir şey yok arkadaşım..
çünki aynı ip le nete bağlandığınız için,rapid'de premium hesabı olmayanlara aynı anda birden fazla dosya indirme fırsatı vermediği için tek çare premium hesap almanızdır..

yalnız ara sıra rapid'den bazı programlarla aynı anda birden fazla dosya çekebiliyorsunuz fakat bu programların ömrü pek uzun olmuyor maalesef..

ben premium kullanıcısı değilim bekleme problemini kaldırmak için hackhell de şöyle birşey okumuştum ve yaparakta beklemiyorum. evvela clean up diye bir temzileme programı var onu indir. bir kere rapidden dosya indirdikten sonra modemini kapat ve clean up'u çalıştır temzileme yaptıktan sonra programı kapatırken bir uyarı veriyor ona HAYIR diyceksin EVET dersen yeniden başlıyo ki buna gerek yok. temzileme bittikten sonra modemini aç ve rapidden indirmeye devam et. ama aynı ip nosu ile aynı anda başka bilgsayardan indiremezsin onun çözümü arkadaşların dedği gibi premıum. Hadi rastgeleee

modemı aça kapa beklemene gerek kalmas ben airteis a301 ile 15 kişiye yayın yapıyorum problemın için en kısa çözüm modemı resetle de yada arkadasların yazdığı gibi al premeirum rahatına bak

Geri