Rapid Accountları

Dostum Hepimize nasıl yetişiceksin işin zor ya. Varsa bende alabilirmiyim mübarek günde dua ederim.

AÇıklama: arkdaşlar artık rapid premium vermiyeceğim çünkü o kadar istek varki herkese yetişemiyorum arada sırada 2-3 kişiye göndericem ama bundan sonra rapid dağıtmayacagım sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalıştım bilmem yardımcı olabildiysem isteyen çok kişiye rapid göndermeye çalıştım gerek secure gerek unsecure olsun hakkınızı helal edin belkide ihtiyacınızı göremedim ama elimden gelen en iyi gayreti sarf ettim işlerim olmasına rağmen artık inşallah benim gibi yeni rapid premium dağıtan biri denk gelir size inşallah benim için bir teşekkür etmeyi çok görmezsiniz saygılarımla

Elveda:-rapid-aaccountlari-bu-baslik-altindan :bye

Kardeşim eline koluna sağlık gönderdiğin hesap çok işime yaradı Asıl sen hakkının helal et senin gibisini bulmak zor bu dünyada

isteyenler profilimdeki mailimi eklesin..Bir tane siteye 70 konu karşılığında 1 aylık unsecure veriyorum..

lütfen banada verin bitane mesajlara geliyor dimi şimdiden tesekkürler

arkadaşım öncelikle böyle bir şey yaptığınız için teşekkürler ve rica etsem bir tanede ben alabilir miyim

Mrb dostum. şu rapidshare premium accountlarından sakıncası yoksa bana da atar mısın?

abi kımse yokmu noldu bu iş sayfa acık beklıyorum kımse ugramuyomu konuya :d vbarsa banada veyın bi account yha

Kendi Premiumu'mu pek kullanmadığım için pm gönderen ilk 2 kişiye secure olarak göndereceğim

1 Hafta Kaldı premiumun bitmesine 25 GB Kotası war acele eden kazanır :)

ben istiyorum verirmisin

bekliyorum hade cok indircegim seyler far:d

Beni es geçme ilaç gibi yetişirsin inşallah..

bir tanede ben rica etsem pm den
yardımcı olursanız sevinirim

banada özelden gönderebilirsen çok sevinirim

rica ediyorum

İlk mesajı okuyup mesaj yazıyosunuz arkadaşım bu nasıl bir düzmantıktır??

Geri