Rapid Accountları

sana katılıyorum best bu konuda yapabileceğin pek bişey yok zaten, sen elinden geleni yaptın Allah razı olsun

AÇıklama: arkdaşlar artık rapid premium vermiyeceğim çünkü o kadar istek varki herkese yetişemiyorum arada sırada 2-3 kişiye göndericem ama bundan sonra rapid dağıtmayacagım sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalıştım bilmem yardımcı olabildiysem isteyen çok kişiye rapid göndermeye çalıştım gerek secure gerek unsecure olsun hakkınızı helal edin belkide ihtiyacınızı göremedim ama elimden gelen en iyi gayreti sarf ettim işlerim olmasına rağmen artık inşallah benim gibi yeni rapid premium dağıtan biri denk gelir size inşallah benim için bir teşekkür etmeyi çok görmezsiniz saygılarımla

Elveda:-rapid-aaccountlari-bu-baslik-altindan :bye

Hesapları nasıl buluyorsun.. yol gösterde dağıtmaya ben devam edeyim :p

yah arkadaşlar kim deiştirio bunların şifrelerini bilen var mı ? AYIP :D

kardeş varsa elinde bi tane rapid id ve şifresi gönderebilir misin acil lazım... şimdiden teşekkürler..

bizede öğretin bari bizde paylaşalım rapid accountları

bana da yollayın artık herkes aldı bı ben kaldım

banada yollayın neti ortak kullandığmdan modem resetleyemiyom lütfen gönderin benede hadi bekliyom bak size güveniyom

bende vista 64 bit indiriyorum pc nin başında ağaç oldum yanlızca 8 part inmiş acil banada lütfen

bitanede ben rica etsem çalışan varsa haala

Arkadaşlar ben daha hiç rapid şifre alamadım

bende bir tane alabilir miyim şu ana kadar hiç kullanamadım premiumu

Geri