Rapid Accountları

account istekleri bu başlıkdan plzz

selam arkadaşlar..istediğiniz accountları bu başlıktan yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağım...bulunmayan siteler olursa iyi olur benim içinde uğraş olacak:))görüşürüz...

Kolay gelsin öncelikle http://www.hd-torrents.org/ davetiye ya da acoountunu oldukça uzun zamandır aramama ramen bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden saolun

torrentleech.org davetiyesini bulabilirseniz eğer gerçekten çok iyi olacak hocam. Kac aydır arıyorum tahmin edemessiniz...

ah keşke bana da biri torrent-damage davetiyesi verse ona arena-leechturk depodepo davetiyesinden birini gönderebilirim

poweruser lar sadece davetiye yollayabiliyormuş torrentleech te ben poweruser olduğum zaman sana yollarım dostum

torrentLeech'e ben de dün üye oLdum,açıktı ama davetiye kodu gerekiyordu gaLiba..
ama beğenmedim ya siteyi..

beyler invitation kod lazım.. üyelerin hepsinde mevcut. varsa bi yollarmısınız code hemen üye olayım. üyelikler acık su anda...

10293847 dene bunu bi dostum olacak mı bakalım şifre girerken büyük harf küçük harf rakam ve sembol girmelisin

bunu denedim. diger konuda arkadas paylasmıs. ama olmadı. senin yok mu kendi üyeliğine ait=???

kardeşlerim istediklerinizin hepsi verilecektir rahat olun....sadece site ismini tam yazalım...anasayfadaki uzantıları da olsun..teşekkürler...

her üyede kod yok olsa veririm power üye olmak lazım yeni üyeyim powerüye olamadım daha olunca veririm

Geri