Rap Bunu Gerektiriyor

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Kendisi Gibi Rap'çi Sagopa Kajmer'e Konserde Küfreden Ceza, 'Yaptığımız Rap Müzik Bunu Gerektiriyor' Dedi..

rap-bunu-gerektiriyor_o.jpg

KENDİSİ GİBİ RAP'Çİ Sagopa Kajmer'E KONSERDE KÜFREDEN CEZA, 'YAPTIĞIMIZ RAP MÜZİK BUNU GEREKTİRİYOR' DEDİ..

Ceza takma isimli rap'çi Bilgün Özçalkan, kendisi gibi rap'çi olan 'Sagopa Kajmer' lakaplı Yunus Özyavuz ve eşine bir şarkısında ve konserlerinde küfür ettiği iddiasıyla hakkında açılan soruşturmada ifade verdi.

Ceza, amacının hakaret olmadığını söyleyerek, 'Yaptığımız müzik bunu gerektiriyor' dedi. Bakırköy Adliyesi'ne gelerek ifade veren Ceza 'Salako Kajmer. Seni s... etmeye geliyorum oğlum. P..t, şerefsiz, g... v.s.' sözlerinin hakaret kasıtlı olmadığını söyleyerek daha önce Sagopa Kajmer'le çok iyi arkadaş olduklarını anlattı. Ceza, 'Sagopa ve eşi bazı televizyon kanallarında bize hakaret ediyordu. Yaptığımız müzik dolayısıyla ve konserin verdiği heyecanla böyle sözler sarf ettim' dedi.
(Gecce.com)

O zmn bende güzel bi parça yapıp cezaya neyi var neyi yoksa söveyim bişe demesin madem ole bu muzik onu gerektiriyo saygı duyacaktır

Saqoya Yakıştırmadım...Rap Bu Küfür De Var Arqoda...Sen Gider Adamı Davalık Edersen Gözümüzden de Düşersin...Kısasa Kısas Yap...Senide Biliyoruz..Nası Diss Attıqınıda Biliorz...Disstortion 2'yi Yap Olsun Bitsin..Pesimist Adam Daha İi Laf Yapar Unutma...Bunu Sende Demiştin.Ama Şuan İşler Farklı Saqo Ben Bu Rap Piyasasında Rap Yapmam Dedi...O Zaman Eyw...Ayrıca Bilqün Deil Bilqin:goz:
Sayqılar..

RAP denilince akla nie küfür gelir ki..!

bunu hep sorarım..

ve..

ceza nın söledikleri Rap ten ibaretmi şimdi???

o zaman Sago da Rap in gerektirdiğini Ceza için uygulasın.. bu mudur şimdi ?

Bildim bilesi ceznın çoğu şarkısında zaten küfür var bir tek sagopaya değil kıraça fln ettiğinide biliyorum bunun şarkıları beş para etmez bana göre sagopa dinlerim !!!

küfür etmedende rap olur bol elbise giymedende yada bir sürü yüzük ve kolye takmadanda adamın içinde olucak.Ayrıca küfür etmeden de diss olur sagopa disslerinde küfürden daha ezici sözler kulanıyor bende küfür zorda kalınca kurtulmak için söylenen en basit cevap

rap kufur etme sanatımıdır kı rap muzık bunu gerektırsın...
rap muzıgın de bı kalıtesı var...bu kufur sanatı degıl sevıye sanatıdır...

Küfür Etmeyi Rap Yapmak Sanan Cezadır.

ya rap lerde küfür normal kine küfürlü rap de oluyo küfürsüs rapde oluyo neyse .. =)
tesekürler

Bu CEza nın anlayışına göre öyle

Bi ara Kıraç'a da Gönderme yapmıştı =)

Ama Benim bildiğim Sago Bunun Altında Kalmıyacaktır bkz " Kır kalbini ver elime "

rapide bozuyo, dangalaklar..emege saygi

abi cezadan ne beklenrki ztn geerrrriiiii RAP'ın ogluna kufredilrmi bnce sen kendini :vur

benım bildiğim rap haksızlıklara karşı isyandır zaten bildim kadarıylada bu isyanlar neticesinde zenci amerikalılar tarafından soylenmeye başlamış... ee burda durduk yerde birbirlerine küfür etmeliride pek abes geliyor bana... ceza nın şarkıları hoşuma gidiyor ama işi bu derece cıvıtması pek hoşş olmamış açıkçası .. :saskin

Geri