RamsTeiN Deli Dolu Yasaşayan Çılgın Adam

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0

Merhabalar..Beni gödüğünüzde kim bu çılgın adam diye soruyorsunuzdur yorumlarımı okuyunca =) Bütün forum beni çılgın adam olarak tanımış konuşma uslubum yüzünden...Eveeeet kim bu RamsTeiN.... :smile:

İsmim Serkan ORMAN...21 yaşındayım Ekim 11 doğumluyum...Aşk adamı terazi burçluyum... Sağlık meslek lisesi okudum hemşirelik bölümü..:durdurun millete biraz garip geliyor ama Hemşirelik okudum işde sağlık memuru olucaktım...İyi bir hazırlandım Öss sınavına ve suan Baş komiserlik okuyorum... Eskişehir'liyim..Aşk-ı şehir..Üniversite bilim kültür ve ünüversite şehrindeyim... Basketbolcuyum Efes Pilsen alt yapısındaydım üniversiteyi kazanıncaya kadar..Bu resim Öğrenci evinden görüldüğü üzre Resimdende anlayacağınız gibi Hormosal problemlerim var Sakallarım çıkmıyor yaşımda göstermiyorum...:thumbdown: Baby Face suratlı derler lakabım Beybi Surat:closedeyes: Başarısız bir öğrencilik hayatım oldu üniversite sınavına kadar hep sonuncu olurdum bu ezikle hırs ettim... Kendimle pek barışık birisi değilimdir.. İlk ve son aşkımı lisenin 2. yılında kaybettim ve o gün duygularımı gömmeye karar verdim 5 sene oldu ve alıştım artık o gün bu gündür inanıyorum burçlara.. Tasavvuf Rap tutkunuyumdur...Batery çalıyorum Eskişehirde Lise arkadaşlarımla ufak çaplı bir grubumuz var amatör çalıyoruz.. 6 Dil biliyorum Almanca İngilizce Osmanlıca Arapca Latince Farsça... Ana dilim gibi konuşamasamda derdimi anlatıcak kadar işimi görücek kadar biliyorum... Anlatıcaklarım buraya kadar...Kendimden bahsetmem gereken herşeyden bahsettim sanırım HHPortal ailesiyle çok mutluyum hepinize çok teşekkür ederim.. Sormak istediğiniz soruyu hakkımda merak ettiklerinizi sorabilirsiniz =)

Serkan ORMAN Deli Dolu Yaşayan Çılgın Adam...:durdurun

vay serkan vay .. hayatta başarılar seni yakından tanımak güzeldi .. teşekkürler ..

Seni tanımak güzeldi hayatında başarılar dilerim

Çok teşekkür ediyorum sayın kent55 ŔĘĂČŢŎŖ☺ ve ANGEL ...

memnun olduk resim yaşını pekte göstermiyor : ) ve açık olmak gerekirse resimdeki vatnadaş her an bir şey yapacak gibi duruyor :p

Babadan kaynaklanıyor.Aslında deden desek daha doğru olur..Köydeki lakabı Köse dir dedemin..Sülalecek köseyiz..Abim 26 yasında ve cildi benimki gibi..Pürüssüz sakal cıkmıyor..Genetik problem...Yazıdada belirtmiştim zaten...Evet Forumdakiler Çılgın adam dediler bende cılgın bir resim koydum...kent55 saolsun o çıkardı bu çılgınlık işini =)

Bende seni tanıdığıma memnun oldum Çılgın Adam ! :smile:

Yuregine saglık,guzel anlatmışsın ,
6 dil biliyormuşsun,kıskandım :p
avatarını hic begenmiyorum bu arada :p

Tüy insanı adam yapsaydı recep ivedik abinizden kral olurdu :biggrin: merak etme tüy işlerini zamanla çıkar Hayattan daha çok zevk alman dileği ile mutlu ve esen kal Seni tanıdığıma memnun oldum

vayy demek sende Şehr-i Aşk'tansın

Yüreğine sağlık, seni tanıdığıma memnun oldum :smile:

Hepinize teşekkür ederim bende çok memnun oldum tanıştığımıza...

Evet dostum ddeessttii... bende Aşk-ı şehir.... =)

Geri