Ramazan DinciLeri!

hayır yani oruç tutmayanda var kanal doğal olarak 2 tarafıda düşünecek hayata tek taraftan bakmak yobazlık bence

Yine sapla samanı karıştırmışsınız. Asıl yobazlık ne biliyor musun? Senin "efendim, oruç tutmayan da var, dolayısıyle bir TV kanalı, her iki tarafın da gönlünü yapmak zorunda" felsefesinden yola çıkılarak, benden olmayan bir ermeninin, sırf içerisi gözükmesin de millet özenmesin diye lokantasının camına gazete kağıtları yapıştırırken, halkın çoğunun oruçlu olduğu bir dönemde Contract Killer' in dediği gibi, bizden gözükenlerin o tarz filmler oynatmasıdır. İşte asıl yobazlık bu. Bunun tersine insan olmak denir.

İşte bu felsefeden dolayı, yani "Ramazan gelmişse gelmiş ne olmuş yani? Tek taraflı yayın olmaz, inanmayan da var. Televizyon kanalları, her iki kesime de hitab etmeli" diye, bu ülkede depremde yığınla insanların öldüğü zamanlarda bile, hatta bu felâketlerin yıldönümlerinde bile, toplumun ciğeri cayır cayır yanarken, bazı televizyon kanalları insanlık gereği, bu afetlerle ilgili yayın yaparken, yarası taze insanlara bir nebze olsun moral vermeye çalışırken, asıl yobaz kendileri olan bu televizyonların ekranlarında aynı gecelerde dansöz bile oynatıldı. Bu hareketin ne anlama geldiğini bilir misin? Senin yakının ölmüş, ocağın sönmüş, çok da tınnnn !!! demek değildir de nedir ? (aslında bunun argoda çok daha ağır bir benzeri de var ama burada olmaz tabi)

hadi onlar 1 ay dinci. yandaş medya 12 ay boyunca dincilik yapıyor. Allah'la kul arasına giriyor. insanları bizden, bizden olmaynalr diye ayırıyor. kendileri gibi düşünmeyenlere her türlü hakareti yapıyor.
sizin gibi dinciler için bunlar sorun olmuyor. bazı medya kurumlarının kapitalist ilkeler gereği para kazanmak için 1 ay dinci olmaları sorun oluyor.

yandaş medyanız da her milli bayramda ve 10 kasımda Atatürkçü (ismi lazım değil bazı paçavralar hariç) görünüyor. buna da karşı çıksanız ya..

hadi onlar 1 ay dinci. yandaş medya 12 ay boyunca dincilik yapıyor. Allah'la kul arasına giriyor. insanları bizden, bizden olmaynalr diye ayırıyor. kendileri gibi düşünmeyenlere her türlü hakareti yapıyor.
sizin gibi dinciler için bunlar sorun olmuyor. bazı medya kurumlarının kapitalist ilkeler gereği para kazanmak için 1 ay dinci olmaları sorun oluyor.

yandaş medyanız da her milli bayramda ve 10 kasımda Atatürkçü (ismi lazım değil bazı paçavralar hariç) görünüyor. buna da karşı çıksanız ya..

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Benim gibi sanada çatacaklar az sonra merak etme ...

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Benim gibi sanada çatacaklar az sonra merak etme ...

size ve sizin gibilere çatmakmı?

ne için?

yazıda geçen türden densizlik ortadayken toplumun ekserisi aynı tepkiyi ve duyarlılığı gösterirken, sırf aykırı olmak için 2 satır yazı yazdın diye kaale alınmak heveside nerden icabediyor ki ?

sana çatmak seni yüceltecekmi sanıyorsun? hayır bilakis beni alçaltır... sizin varlığınız çok şükürki bize yeniden iman derinliği ve diriliği bahşediyor. üstadın deyimiyle;

Ey düşmanım sen benim ifadem ve hızımsın,

Gündüz geceye muhtaç, banada sen lazımsın.....

iyiki varsınız....

kafasının üstünde besmele asıp müşteri devşiren mişon efendi bezirganlığı işte..

sadece isimleri değişik ,,,,eskiden mişondu, moritz di ,abrahamdı ,agop tu ,şimdi karamehmet oldu aydın oldu, ertuğrul oldu, dinch oldu, falan filan yani,....

unutmussun birde erdogan ve gul oldu :D

Silent, sen gördün mü bilmiyorum ama, çook yıllar önceydi, adam sayfanın yarısını Brezilya güzelinden birine ayırmış, aşağıda kalan yarısına da "orucu bozan ve bozmayan haller" başlıklı yazı koymuş. Mayolu Brezilya güzeli hakkındaki yazıyı okudum, acaba kızın Ramazan hakkındaki görüşlerini mi yazmışlar diye ama yok öyle değilmiş, son zamanların en çok aranan modellerinden biri olduğu hakkında bir yazıymış. Hemen alttaki oruçla ilgili yazıya baktım, "mayolu kızların resmine bakmak orucu bozar mı ?" diye, ama orada da öyle birşeye rastlamadım. Kafam allak bullak oldu, hay o sayfayı görmez olaydım :D

bkz: hikâye değil, ben bunları gördüm...:vur

dostum sen de onların 3 kupona verdikleri ilmihallere baksaydın ya :gulumseCocuk:

bunlar şöyle böyle iki yüzlü insanlar başka diyecek bir şey yok...

~SiLenT ScЯeaM~;4561444' Alıntı:
YaLan YanLış HaberLerinLe İsLam'a SaLdır, Her TürLü PisLiği Dindar İnsanLara Kaynat Sonra 7 Kupon KarşıLığında Ramazan'da Dini İçerikLi KitapLar Dağıt.
SizLer DeğiLmiydiniz Namaz KıLınmasından Rahatsız oLup İrtica HortLadı Diye OrtaLığı Ateşe VerenLer?
Uyuşturucunun, ALkoLün, Zinanın PençesindekiLer DeğiL Namaz KıLan GençLer PanikLetir SizLeri Tabi.
Ne Midesiz İnsanLardır BunLar.
Her Zaman ki Gibi Ramazan Ayında Kabuk DeğiştirmişLer.
Ama Sanmıyorum O KitapLarı Okuyacak İnsanLarın SizLerLe İşi oLduğunu.
1 Ay Sıkın Dişinizi Ramazan'dan Sonra Onun Bunun ÇıpLak Posterini Dağıtırsınız, BiriLerini İstanbuL GeceLerinde YakaLarsınız, En Mide BuLandırıcı HaberLerinizi İLk Sayfaya Koyarsınız Yok Satar.

BU SATIRLARI YAZAN ELLERIN DERT GORMESIN KARDEŞIM aynen katılıyorum haysiyetsiz onursuz bir yaşamı kendilerine ilke edinmiş tüm kendini bilmezlerin allah hakkettiği cezayı verir inşallah

bu konu isim karalamaya döndü :eek:ut:

Olur mu hiç arkadaşlar ayıp ediyorsunuz..
Bu gazeteler sahte dinci değiller gerçek dinciler! Dini ticaret
döküyorlar ve bunu gocunmadan rahat birşekilde
sergiliyorlar.. hak da vermek lazım 11 ay anti İslam
yalan haberlini uydurmak için baya ter döküyorlar
bırakalım da bir ay dinlensinler :D Hay şu gazeteleri
destekleyen aklı seveyim..

ramazan gelince ramazan konusu açmasalar dinsiz mnedya diye çamur atarsınız...ramazanla ilgili konu işleyince dinci diye çamur atarsınız..

en azından yandaş medya gibi parayı din diye pazarlamıyorlar.

Geri