Rakip Sevilla

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
Fenerbahçenin Rakibi Sevilla olarak belirlendi Bana kalırsa iyi bir kura çektik

SIRA SENDE SEVİLLA
Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalan Fenerbahçe'nin, rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez ikinci tura yükselen Fenerbahçe'nin rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu belli oldu. G Grubu'nu ikinci olarak bitiren Fenerbahçemiz, İspanya La Liga temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe ikinci turdaki ilk maçını 19 Şubat'ta İstanbul'da rövanşı ise 5 Mart'ta deplasmanda oynayacak.

Sevilla'dan kısa kısa; İspanyol ekibi 2 yıl üst üste kazandığı UEFA Kupası ile birlikte bir de Süper Kupa kazandı. Düşük bütçeli transfer arayışında olan Seville maçlarını 45 bin kişilik tamamı koltuklu Ramon Sanchez Stadyumu’nda oynuyor. Transfere her yıl 4 milyon Euro gibi küçük bir bütçe ayırıyor. İspanyol ekibi 26.1 yaş ortalaması ile ve 187 milyon 700 bin Euro’luk takım değeri ile İspanya’da 5. sırada. Seville’da forma giyen oyuncuların ortalama değeri ise 5 milyon 520 bin Euro.

EŞLEŞMELER

CELTIC - BARCELONA
O.LYON - M.UNITED
SCHALKE - PORTO
LİVERPOOL - INTER
ROMA - REAL MADRİD
ARSENAL - MİLAN

Kaynak: Fenerbahce.com

Mükemmel bir rakip yaa helal diyorum baska bırsey demıyorum realden barcadan ıyıdır ...

Bu gazla biz BunlarıYenecek Kapasitedeyiz...

cl_kupa001b.jpg

SIRA SENDE SEVİLLA
Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura kalan Fenerbahçe'nin, rakibi belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez ikinci tura yükselen Fenerbahçe'nin rakibi İsviçre'nin Nyon kentinde çekilen kura sonucu belli oldu. G Grubu'nu ikinci olarak bitiren Fenerbahçemiz, İspanya La Liga temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe ikinci turdaki ilk maçını 19 Şubat'ta İstanbul'da rövanşı ise 5 Mart'ta deplasmanda oynayacak.

Sevilla'dan kısa kısa; İspanyol ekibi 2 yıl üst üste kazandığı UEFA Kupası ile birlikte bir de Süper Kupa kazandı. Düşük bütçeli transfer arayışında olan Seville maçlarını 45 bin kişilik tamamı koltuklu Ramon Sanchez Stadyumu’nda oynuyor. Transfere her yıl 4 milyon Euro gibi küçük bir bütçe ayırıyor. İspanyol ekibi 26.1 yaş ortalaması ile ve 187 milyon 700 bin Euro’luk takım değeri ile İspanya’da 5. sırada. Seville’da forma giyen oyuncuların ortalama değeri ise 5 milyon 520 bin Euro.

EŞLEŞMELER

CELTIC - BARCELONA
O.LYON - M.UNITED
SCHALKE - PORTO
LİVERPOOL - INTER
ROMA - REAL MADRİD
ARSENAL - MİLAN

Kaynak: Fenerbahce.com

bu sabah icimden gecmişti ballıdır bunlar sevilla duser dedim :)
şaka bi yana fenerbahce'ye basarılar

Valla Bundan İYisi Şamda Kayısı =)

(Galatasaraylı olarak) Başarılar diliyorum Fenerbahceye...Ama cokta umutlu değilim...Keşke Porto gelseydi...

kuralar çekilmeden önce porto ya da sevilla çıksa ne iyi olur diyodum Fener inşallah eler sevillayı

Bİz Degil Sevilla Bizi Dusunsun Ne Demistik Herkes Haddini Bilecek!!! Sevillada Herkes FenerbahceMe Basarilar...

sevilla cok iyi oynuyor ama fenerbahce sevillayı eleyebilecek gucte....icimden tarıh yazacaz gibime geliyor..umarım ceyrek finale kalıp sevincimizi de kat kat artırırız..

chelsea sevilla dan daha ii bir kuradır.Kötü oldu.Sevilla yükselen bir yıldız.
Porto da gelse ii idi.Neyse çeyrek final oynasınlar bize yeter.

cantada keklik gormeyelim arakdaslar işi kadıkoyde bıtırmemız lazım :D

ins fener sevillayı yendıkden sonra porto gelır dıgerlerını yenemes gıbıme gleiooo...=)

Beşiktaşlı olarak Fenere geçmiş olsun diyorum. Buraya kadarmış. Fenerbahçe Sevilla'yı eleyemez.

Geri