Rakibimiz Hamburg SV [Tek BaşLık]

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
HamburgerSV.gif

Galatasaray, 0-0'lık maçın rövanşında Bordeaux'yu Ali Sami Yen Stadı'nda 4-3 üst tura çıktı.Bu turda sarı kırmızıların rakibi de belli oldu.

1idxl4d.jpg

Az önce sona eren maçta Hamburg, ilk maçta 3-0'lık skorla yendiği Nec Nijmegen'i 1-0 mağlup etti ve bir üst tura adını yazdırdı. Hamburg'a galibiyeti getiren golü ise 9. dakikada Ivica Olic attı.

610x.jpg

HAMBURG'U TANIYALIM

1887 yılında kurulan Hamburg, 21. haftasını geride bıraktığımız Bundesliga'da lider durumda.

42 puanla zirvede yer alan Hamburg'un ardından 40'ar puana sahip Hoffenheim ve Hertha Berlin geliyor.

Maçlarını Hamburger Volksparkstadion'da oynaya Alman ekibinin teknik direktörlüğünü ise Martin Jol yapıyor.

UEFA Kupası 3. turunda Nec Nijmegen'le eşleşen lacivert-beyazlılar, 3-0 ve ... skorlarla rakibine yenerek bir üst tura çıktı.

Alman ekibinin kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Kaleciler:

Frank Rost

Wolfgang Hesl

Raphael Wolf

Defans oyuncuları:

Joris Mathijsen

Guy Demel

Bastian Reinhardt

Marcell Jansen

Jerome Boateng

Alex Silva

Dennis Aogo

Thimothée Atouba

Michael Gravgaard

Vincent Kompany

Vadis Odjidja Ofoe

Miroslav Stepánek

Volker Schmidt

Orta saha oyuncuları:

David Jarolim

Piotr Trochowski

Jonathan Pitroipa

Collin Benjamin

Thiago Neves

Tunay Torun

Anis Ben-Hatira

Anton Putsilo

Albert Streit

Mickael Tavares

Marcel Ndjeng

Romeo Castelen

Timo Kunert

Zimmermann

Forvet oyuncuları

Ivica Olic

José Paolo Guerrero

Mladen Petric

Macauley Chrisantus

Choupo-Moting

Sidney Sam

HAMBURG’UN CASUSLARI TRİBÜNDE

Maç sonrasında büyük bir olasılıkla tur atlayacak ekiple eşleşecek olan Almanya’nın Hamburg SV’nin 2 temsilcisi, karşılaşmayı izledi.

Hamburg SV istatistikçileri Bröcken ve Küçükoviç, karşılaşmayı izleyerek, olası rakipleri hakkında bilgi topladılar. Bu arada Sunderland’ın istatistikçisi Vic Halom da maçı izledi.

Galatasaray’ın eski futbolcusu ve Bülent Korkmaz’ın kardeşi Mert Korkmaz da Boerdaux maçına gelerek ağabeyini yalnız bırakmadı.

UÇAK KAZASI İÇİN SAYGI DURUŞU

Maçtan önce, dün Hollanda’da meydana gelen uçak kazasında yaşamlarını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu.

KaynaK

Bordeaux'dan daha gücLü bir takım. . .
G.Saray'ın işi cok daha zor. . .

Önemli olan inanmak diye düşünüyorum biz kadıköye kilitlenelim
yenemiyeceğimiz takım yok haydi aslanım başarılar seninle olsun.

Bugüne kadar yendigimiz takimlardan büyük bir takim degil insallah yeneriz.

haydi Aslanlar bunuda gecin

Henüz Maça 2 Hafta Gibi Bir Süre Var Takımı BüLent'in O Maça Kadar Takımı Fizik Açıdan Daha Da GüçLendireceğine İnanıyorum Ve Herşeyin Daha GüzeL oLacağına İnanıyorum...

Bana kaLırsa Bordeaux, Hamburg'tan kat kat daha kaLiteLi bir takım..Ve bu e$Le$me açısından çok $ansLıyız.Neden diye sorarsanız hem di$imize göre bir rakip hem de en önemLisi ALmanya'da maç oynayacak oLmamız..Stad atmosferi vs gibi sebepLer takımımızı demotive etmeyecektir gurbetçiLerimiz sayesinde sanki kendi evimizde oynamı$ gibi oLacağız...
YoLun açık oLsun AsLanım !
BekLe bizi KADIKÖY !!!

Rakibimiz Hamburg SV

Rakibimiz Hamburg SV

UEFA Kupası son 16 eşleşmesinde Galatasaray’ın rakibi Hamburg SV oldu. İlk maçta NEC Nijmegen’i 3-0 mağlup eden Almanya temsilcisi, bu akşam Almanya’da oynanan ikinci maçı da 1-0 kazanarak bir üst tura yükselen taraf oldu. Hamburg’un golü 9. dakikada Ivica Olic’ten geldi.
Galatasaray-Hamburg eşleşmesinde Almanya’da oynanacak ilk maçın tarihi 12 Mart 2009 Perşembe. Eşleşmenin ikinci maçı ise 18 ya da 19 Mart tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak.

Çoq TüRk Gelir ve şampiyon olacağız inş bu sene Kadiköye finale gidioruz hamburg u da eleriz.

Çoq TüRk Gelir:durdurun ve şampiyon olacağız inş bu sene Kadiköye finale gidioruz hamburg u da eleriz.:goz:

Deplasmanda alınacak gollü beraberlik GS'ye turu getirir .
Alman takımları çok çabuk gol atıp çok çabuk gol yiyen takımlar .
GS'ye bol Şans diliyorum şimdiden .

12 Mart'a kadar takım çok daha iyi durumda olur.
Ümit-Nonda'nın formda olması lazım Baros'un yokluğunda..Yoksa zora girer her şey

allahın izniyle hamburgu da eler bir üst tura çıkarız:)

çok iyi kadroları var.neyseki RAFAEL VAN DER VAART gitti.
inansalar alırlar.çünkü güçlü takım kalmadı

Umarım Tur Atlar..FnerbahÇeli Olarak GaLATaSaraYı DesTekLioyRUm...

Geri