Rakibimiz Chelsea [Tek Başlık]

Kork Bizden Chelsea, Biz Geliyoruz...

bence iyi bir kura oldu.. en fazla schalkeyi çekmemizi istiyordum; olmazsa chelsea veya roma.. nitekim chelsea geldi ; man.utd, arsenal, barcelona gelmesinden çok daha iyi bence...

Barca dan Roma dan veya Manchesterdan çok daha iyidir
Arsenal veya Schalke gelseydi daha çok sevinirdim
Saraçoğlunda alınacak bir galibiyet Fenerbahçeyi yarı finale taşır derim

bAzı gerikafalılarda Chelseaya başarılar diliyoya en çokta o hoşuma gidiyo.Ne kadar acizsiniz nen.Hadi siz çaykur rizeyle kayseriyle felan eşleşin bizde Chelsea ve Liverpoolla.Davul dengi dengine demişler.Dengi dengine işte.Bizle alay eden bizden 5 beter olsun zatende olmuş (5-1 8-0)her maç böyle konuşuyonuz Fener tur atladımı hiç birinizin gıkı çıkmıyo.Siz böyle dedikçe biz tur atlıyoz devam edin en iyisi:D

Febe$'e basarılar =)

bjk gıbı 8 tane yemesınlerde rezıl olmıyalım

Arkadaşlar ben bir Galatasaray taraftarı olarak öncelikle Fenerbahçeyi chelsea maçında sonuna kadar destekleyeceğim. İnşallah yüzümüzün akıyla güzel bir skorla avrupayı bir Türk takımı daha sallar. Buna gerçekten futbolumuzun ihtiyacı var.

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarlarının arası çok da iyi değil ama bu sınırötesi oldumu değişmesi gerekiyor. Bence insanlar biraz beyinlerini zorlasın ve bu gerçeği kabul etsin. Biz ebedi dost bir takımız, tabi ki futbolun güzellikleri dışına çıkanlar bunu kabul etmeyecektir.

Tebrikler Fenerbahçe, çeyrek final için. ve de Başarılar diliyorum chelsea karşısında. HADİ ASLANLARIM DUMAN EDİN ŞU İNGİLİZLERİ.....

chelsea ye başarılar diliyorum

Yazık gercekten yazık.
Bu saatten sonra Fenermiş Cimbommuş Ne Fark Eder Destek oLacağınıza buna inancağınıza ELin ingiLiznin destekLiorsunuz yha Ne diyeyim :vur:vur:vur :saskin

Bu saatten sonra Fenermiş Cimbommuş Ne Fark Eder Destek oLacağınıza buna inancağınıza ELin ingiLiznin destekLiorsunuz yha Ne diyeyim
arkadaşlar bunun bir spor oldugunu neden unutmuyorsunuz kurtuluş savaşımı bu isteyen istedigini destekler. adamlar iş yapıyor savaş degil paraları cukka götürüyolar siz ne alıyorsunuz. bende sonuna kadar destekliyorum bu sözlere inat chelsea yi

Arkadaşlar ben bir Galatasaray taraftarı olarak öncelikle Fenerbahçeyi chelsea maçında sonuna kadar destekleyeceğim. İnşallah yüzümüzün akıyla güzel bir skorla avrupayı bir Türk takımı daha sallar. Buna gerçekten futbolumuzun ihtiyacı var.

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarlarının arası çok da iyi değil ama bu sınırötesi oldumu değişmesi gerekiyor. Bence insanlar biraz beyinlerini zorlasın ve bu gerçeği kabul etsin. Biz ebedi dost bir takımız, tabi ki futbolun güzellikleri dışına çıkanlar bunu kabul etmeyecektir.

Tebrikler Fenerbahçe, çeyrek final için. ve de Başarılar diliyorum chelsea karşısında. HADİ ASLANLARIM DUMAN EDİN ŞU İNGİLİZLERİ.....

işte türk watandaşı işte bilinçli bi taraftarın yazması gerekenler tebrik ediyorum seni dostum keşke biz şamp. liginde başarılıyken gs de uefada olsaydı belki süper kupa maçı ikisi arasında olurdu artık inş. ileri senelere.. fenerbahcemize başarılar

Bu saatten sonra Fenermiş Cimbommuş Ne Fark Eder Destek oLacağınıza buna inancağınıza ELin ingiLiznin destekLiorsunuz yha Ne diyeyim
arkadaşlar bunun bir spor oldugunu neden unutmuyorsunuz kurtuluş savaşımı bu isteyen istedigini destekler. adamlar iş yapıyor savaş degil paraları cukka götürüyolar siz ne alıyorsunuz. bende sonuna kadar destekliyorum bu sözlere inat chelsea yi

HADi diyeLim DestekLemiorsun FenerBahçeyi Sevmiorsun Ama Hiç yoktan Biraz saygı Göster de CheLseayi destekLeme :mad: Burdan Fenerin Tur atLaması Kötü mü oLcak , YükseLen Yine Türkiyenin FutboLu oLucak Neden bunu anLamak istemiorsunuz ????

Kendi tahminimi söyliyim.

İlk maç şükrüsaraçoğlu'nda fb-chelsea yenişemezler. Çünkü Chelsea deplasmanda iyi oynayan bir ekip değil.....Zaten takmıyolar..Bi olimpiakos örneği var.Onların düşüncesi deplasmanda avantajlı bi skor elde edelim,londrada nası olsa hallederiz düşüncesi olacak...Örnek olimpiakos deplasmanında 0-0 londrada 3-0.

Ama ikinci maç, Londra'da Chelsea çok rahat turu geçer diye düşünüyorum...

Ama tabii ki gönlümüz fenerden yana.. onlar sahaya çıkınca TÜRKLÜK DUYGUMUZ KABARIYOR.YİNE DE BAŞARILAR FENERBAHÇE...

aslında eleneceğimizi düşünüyorum ama nedense sevilla maçından sonra bi umudum var umarım çıkarız yarı finale :)

bAzı gerikafalılarda Chelseaya başarılar diliyoya en çokta o hoşuma gidiyo.Ne kadar acizsiniz nen.Hadi siz çaykur rizeyle kayseriyle felan eşleşin bizde Chelsea ve Liverpoolla.Davul dengi dengine demişler.Dengi dengine işte.Bizle alay eden bizden 5 beter olsun zatende olmuş (5-1 8-0)her maç böyle konuşuyonuz Fener tur atladımı hiç birinizin gıkı çıkmıyo.Siz böyle dedikçe biz tur atlıyoz devam edin en iyisi:D

utanmaz yüzsüzler işte sevilla ya bundan önce intere psv ye de başarılar dilediler hatta daha rezillikleri moskova aslanlar dernegi denen ezikler pankart açmıştı hatırlarsan moskovada ki maçta renkdaş dünya Fenerbahçe nin güçlü ve iyi oldugunu kabul etti o önemli objektif bakan biri zaten bunun tersini diyemez kadıköyde yenemeyecegimiz takım yok ayrıca bu eşleşmelerde her takım her takımı eleyebilir kimse kesin konuşamaz herkesin şansı var chelsea çok güçlü bi takımdır ama bizde güçlü ve kaliteli bi takımız bizim de dünya starı oyuncularımız var taraftar gücümüzle birlikte eleyecez inşallah chelsea yi de ve adımızı yarı finale yazdıracagız

bence schalkeden sonra çıkabilecek en kolay takım çıktı
fenere bol şans

Kendi tahminimi söyliyim.

İlk maç şükrüsaraçoğlu'nda fb-chelsea yenişemezler. Çünkü Chelsea deplasmanda iyi oynayan bir ekip değil.....Zaten takmıyolar..Bi olimpiakos örneği var.Onların düşüncesi deplasmanda avantajlı bi skor elde edelim,londrada nası olsa hallederiz düşüncesi olacak...Örnek olimpiakos deplasmanında 0-0 londrada 3-0.

Ama ikinci maç, Londra'da Chelsea çok rahat turu geçer diye düşünüyorum...

Ama tabii ki gönlümüz fenerden yana.. onlar sahaya çıkınca TÜRKLÜK DUYGUMUZ KABARIYOR.YİNE DE BAŞARILAR FENERBAHÇE...

sevilladada hep öyle düşündünüz sizi düşlerinizle baş başa bırakalım o zaman...

iyi ki çelsi çıktı şalke çıksaydı bizimkiler gene sallamazlardı edu ya önlem aldıktan sonra maçta kolay kolay gol yemeyiz zaten birde maçta inşallah forvette semih oynar çünkü maçlarını seyrettiyseniz en zayıf yerleri defansın göbeği onlarda

Geri