chelsea ye başarılar diliyorum
Arkadaşlar ben bir Galatasaray taraftarı olarak öncelikle Fenerbahçeyi chelsea maçında sonuna kadar destekleyeceğim. İnşallah yüzümüzün akıyla güzel bir skorla avrupayı bir Türk takımı daha sallar. Buna gerçekten futbolumuzun ihtiyacı var.
Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarlarının arası çok da iyi değil ama bu sınırötesi oldumu değişmesi gerekiyor. Bence insanlar biraz beyinlerini zorlasın ve bu gerçeği kabul etsin. Biz ebedi dost bir takımız, tabi ki futbolun güzellikleri dışına çıkanlar bunu kabul etmeyecektir.
Tebrikler Fenerbahçe, çeyrek final için. ve de Başarılar diliyorum chelsea karşısında. HADİ ASLANLARIM DUMAN EDİN ŞU İNGİLİZLERİ.....
Bu saatten sonra Fenermiş Cimbommuş Ne Fark Eder Destek oLacağınıza buna inancağınıza ELin ingiLiznin destekLiorsunuz yha Ne diyeyim
arkadaşlar bunun bir spor oldugunu neden unutmuyorsunuz kurtuluş savaşımı bu isteyen istedigini destekler. adamlar iş yapıyor savaş degil paraları cukka götürüyolar siz ne alıyorsunuz. bende sonuna kadar destekliyorum bu sözlere inat chelsea yi
bAzı gerikafalılarda Chelseaya başarılar diliyoya en çokta o hoşuma gidiyo.Ne kadar acizsiniz nen.Hadi siz çaykur rizeyle kayseriyle felan eşleşin bizde Chelsea ve Liverpoolla.Davul dengi dengine demişler.Dengi dengine işte.Bizle alay eden bizden 5 beter olsun zatende olmuş (5-1 8-0)her maç böyle konuşuyonuz Fener tur atladımı hiç birinizin gıkı çıkmıyo.Siz böyle dedikçe biz tur atlıyoz devam edin en iyisi
Kendi tahminimi söyliyim.
İlk maç şükrüsaraçoğlu'nda fb-chelsea yenişemezler. Çünkü Chelsea deplasmanda iyi oynayan bir ekip değil.....Zaten takmıyolar..Bi olimpiakos örneği var.Onların düşüncesi deplasmanda avantajlı bi skor elde edelim,londrada nası olsa hallederiz düşüncesi olacak...Örnek olimpiakos deplasmanında 0-0 londrada 3-0.
Ama ikinci maç, Londra'da Chelsea çok rahat turu geçer diye düşünüyorum...
Ama tabii ki gönlümüz fenerden yana.. onlar sahaya çıkınca TÜRKLÜK DUYGUMUZ KABARIYOR.YİNE DE BAŞARILAR FENERBAHÇE...