Rahatmısınız ???

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
8 şehit verdik bugün.8 ananın yüreği yandı.8 ocağa ateş düştü.belki 8 yavrucak yetim kaldı...
90 lı yıllardada şehitler verdik.zoruma giden ne biliyomusunuz.o yıllarda gögüs güğüse çarpışıp
şehit oluyordu ewlatlarımız.şimkidi gibi kalleşçe ölmüyolardı.
Yazık...
Gençliğinin baharında canını veren ewlatlarımıza yazık...
Allah bu itlerinde,bunları destekleyen anası satılmışlarında bin türlü belasını versin.

Benim kardesimde hakkaride asker.İsmini bilmediğim bi sınır karakolunda.
15-20 dakka önce görüştüm.hemen hemen her gün çatışmaya giriyoruz diyor.
şimdi sorarım size

bunu ondan dinleseniz ve 8 şehidin haberini alsanız siz ne hissederdiniz.

kendinizi "kardesin şehit olmuş " haberine alıştırmazmısınız ?

bütün bunları düşünüp içiniz yanmazmı ?

geceleri uykunuz kaçmazmı ?

İçiniz RAHATMI ???

Ne diyeLim kardesim Vatan SağoLsun
Ana Yüregine ates Düsmesi ne kadar kötü birseydir bize bu acıları yasatan onun korkusunu veren serefsizlerin elbet birgun koku kuruyacak

vah şehidim vah Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin şehitlerimizin ailelerine bir tuncelili olarak bunlara Allahtan azap diliyorum adi şerefsizin itleri soysuzlar satılmışlar!!!inşallah mekanınız cehennem olur cehennemden çıkamazsınız inşallah adi pkk itleri

kimsenin içi rahat değil herkes bişeyler yapar fırsat verseler eminim..ama şuda bir gerçekki bizim yapacağımız bişey yok çünkü BALIK BAŞTAN KOKAR

Allah bu itlerinde,bunları destekleyen anası satılmışlarında bin türlü belasını versin..
[size=+3] AMİN [/size]

Allah askerlerimisi bu hale getiren şerrefsizlerin soysuzların belasını versin..!!!

kaRdesim bunLarın cezasını kim veRecek biLemiyorum ..
kim deStekLiyor bu itLeri ..
Doğu da ki kaRdeslerimize Allah Sabır veRsin ..
Allahım Esirgesin onLarı ..

Her eve düSen Ates bağRımızda yanan Kor gibidir ..
OnLarın Acısı bizim Acımızdır ..
Umarım bu Acılar biR gün Son buLur ..
Hak edene veRicez deRsini ..

Türkiyem Sana Canım Feda ..
ŞAFAK kac diyen oLursa : EceLimin geLdiği gündür derim Anacığım ..
Kanımın Son damLasına kadaR, EceLim geLene kadaR buRadaim ..

Bu itleri destekleyenin Allah BElasını versin..
Diğer Dünya 'da Bunların hepsinin cezasını çekeceklerdir..

Allah Şehitlerimizin Mekanını CEnnet ETsin..

mucadelemiz sonuna kadar surcek bu köpekler bizden bir cay kasıgı dahi toprak alamayacak buna emin olun gerekirse cagırılırsak her zaman hazır kıta burdayız bu vatana canımız feda olsun

Arkadasın dedıgı gıbı onceden carpısır ole sehıt oluyordu sımdı ıse kallesce sehıt oluyor zoruma gıden sehıt olmak degıl (işallah bana da Allah sehıtlık nasip eder) sadece abd istiyor dıye elımız kolumuz baglı durmak ama gerı zekalılar bılmıyorlar kı :
birimizi verdık bınımız sırada

kaharolsun pkk vatan sağolsun inş yakındır gırıp tam temızlık ypacaz o pkka kamplarına

ya arkadaşlar Bu pkkLıları nasıl durduracaz yeter Herkez üzülüyor hakkari ismi çıktığında mıllet uykusuz kalıyor yaw nasıl iş bu nasıl yok edicez bunLarı

eskiden düşman yunandı ingilizdi..ünüformalıydı..şimdi öylemi?mehmetçiğin karşısına çıkamayan köpekler yollara mayın döşüyor..kimbilir yanıbaşımızdaki bir evin hücre evi olmadığını?işyerimizdeki bir çalışanın onlara yataklık yapmadığını?artık düşman kör teröre sığınmış..inlerinden çıkınca askermiş vatandaşmış dinlemiyorlar..allah güvenlik güçlerimize başarı ve sabır versin..

Tabii ki rahat değiliz kardeşim....İnşallah en kısa sürede Tsk Kuzey Irak a girer de bu köpeklerin durumunu o zaman görürüz.....

kurtuluş harbinde yunanı,ingilizi,fransızı...
onları barındırmadı bu vatanın yiğit evlatları
kanının son damlasına kadar savaşıp denize dökmedi mi yunanı?
üç beş tane çapulcuyla mı başa çıkamayacak bizim MEHMETİMİZ?
Allahın izniyle o şerefsizlerin de kökü kazınacaktır!!
Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.
Allah tan Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Geri