Rahat Uyu Atam...Tayyip Öğretti...

metalic

New member
Reaction score
0
Dünyayı bilmeyen, dünyanın maskarası olur. Kötülüğ
ohokz7.jpg

yoruma gerek varmıki...

Teşekkürler metalic arkadaş..

Birşeyleri yazarken tam manasıyla yazmak dileğiyle.......

Gazi Mustafa Kemal Atatürk doğru olan isim bu.....

Atatürkü kendi siyasi ihtiraslarınızın içine çekip bir tarafın yanındaymıs gibi göstermeyin o milletin yanındaydı herzaman öylede kalcak

millete din üzerinden siyaset yapmayın diyorsunuz eyvallah sonuna kadar haklısınız

sizde Atatürk üstünden siyaset yapmayın.

Bölüm kuralı
Bu bölümü, özellikle, siyaset malzemesi olarak kullanmayın.

anlatılan olay gayet açık..bu millete herşeyi öğrettim uşaklığı öğretemedim diyen gazinin sözleri...bu olayın nedeni ise garsonun yemekleri dökmesi.... mantıken şu olayda garson böyle bir zamanda sakarlık edip yemekelri dökmese krak edwarda ve avanesine ordaki seçkin zümreye gayet güzel uşaklık etmiş olmayackmıydı... elbetteki edward içinden şunu demeyecekmiydi; koca imparatorluğun yeni neslini kendimize uşak ettik ,zamanında dizimizin bağı çözülürdü osmanlı deyince,ne hale getirdik koca türk milletini dememişmi oldu ? hadi bakalım buna burdan bakın... hiçte sataşma provakasyon falan yok, yorumların çiğliğine ve ATATÜRKÇÜLÜĞÜ sağa sola çamur satmaya,ülkenin başbakanına uşaklık ediyor mesajlarına burdan baktığımızda, arada hiçte fark olmadığıda görülmezmi? sadece yemekler dökülünce uşaklık becerilmemiş oluyor da dökülmeseydi uşaklık resmiyet kazanmış sayılmazmı??? kızmaca yokk..

anlatılan olay gayet açık..bu millete herşeyi öğrettim uşaklığı öğretemedim diyen gazinin sözleri...bu olayın nedeni ise garsonun yemekleri dökmesi.... mantıken şu olayda garson böyle bir zamanda sakarlık edip yemekelri dökmese krak edwarda ve avanesine ordaki seçkin zümreye gayet güzel uşaklık etmiş olmayackmıydı... elbetteki edward içinden şunu demeyecekmiydi; koca imparatorluğun yeni neslini kendimize uşak ettik ,zamanında dizimizin bağı çözülürdü osmanlı deyince,ne hale getirdik koca türk milletini dememişmi oldu ? hadi bakalım buna burdan bakın... hiçte sataşma provakasyon falan yok, yorumların çiğliğine ve ATATÜRKÇÜLÜĞÜ sağa sola çamur satmaya,ülkenin başbakanına uşaklık ediyor mesajlarına burdan baktığımızda, arada hiçte fark olmadığıda görülmezmi? sadece yemekler dökülünce uşaklık becerilmemiş oluyor da dökülmeseydi uşaklık resmiyet kazanmış sayılmazmı??? kızmaca yokk..

Yahudi ortağı, bop eş başkanı olunca uşaklık resmiyet kazanır.

Atatürkü kendi siyasi ihtiraslarınızın içine çekip bir tarafın yanındaymıs gibi göstermeyin o milletin yanındaydı herzaman öylede kalcak

millete din üzerinden siyaset yapmayın diyorsunuz eyvallah sonuna kadar haklısınız

bu lafı liderleriyle kıyaslayanlara söyliyeceksin
üç büyük türk lideri diyerek Atamazın yanına resmini koyanlara söyliyeceksin
padişah olmadı halife ilan edenlere söyliyeceksin
birde kıyaslanana söyliyeceksin çünki resmi bir açıklama yapmayıp devam etmesini isteyen odur

arkadaşım derdin çok açık anlaşılıo:goz: fakat sen burdaki cevabın içindeki gücü anlayamamışsın. yazık:vur

komikse söyle gülelim sayın metalic arkadaş ingilize uşak değilim diye övünüyorsun ama profil ismin bana pek müslüman ismi gibi gelmedi

düşünce güzel yaratıcılık bambaşka bişi tebrikler kim yaptıysa

bir fatiha okursan dahada rahat uyur gibi geliyor bana

o kadar buyuk bi insanı birilerinin yandaşı gibi göstermek kimsenin haddine değil hele hele atasına söverek onun ismini pis ağzına alarak siyasete çekmek hiç hoş değil evet dini siyasete alet edenler var ama şunu unut mayalım eğer ata sına söverek siyaset yapanlar varsa onun ismini yüceltmek için siyaset yapanlarda olacaktır sayın moderatörüm

mesaj gayet acık bence fakat temınlı yaklasmaktayım bolumde sıyasete dayalı en ufak seyın bıle olmaması fıkrındeyım

Geri