Radyo'Ya Düzen Gelir Mi , Getirilir Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatu' Alıntı:
ben herşeyi iyi yazarım sen merak etme..!

sende traş olmak istermisin..? Bütün mesajlarınnın traşa ihtiyacı var..!

pis kokuyo mesajların
son mesajım.. avatarına ßak anLarsın tra$ı.. [nokta]

edit: Fatu nokta dedik koç.. hiç ßo$ mesajlarını okuyacak halim yok.. payLasım yap azda ßi i$e yara..LafLa peynir gemisi yürümez..

arkadaslar pesimist arkadasım neyi tartısmak için actı konuyu siz neyi tartısır hale geldiniz :(
lütfen biraz daha sakin we sagduyulu .....

oh ne guzel başım ağırdı şikayet edeyim
dizim geç verildi şikayet edeyim..
bu adamların 2 side bolca online oluyolar,pm de var nedn foruma yansıtıyorsun ?

bı radyo görevini yapın dıye verdık onun bıle ustesınden gelemedınız bravo gercekten... Bu yayın saatlerı eger degısıyorsa bu yayını olan herkese bıldırılmelı pesimist haklı st geldıgınde mantıklı bı acıklama yapıcaktır eger kalkamıyorsa altından solesın devredıcek ılgılenıcek baska bırılerını bulayım...

Ayrıca bu baslıgı amacından saptıran ve tartısma cıkaran herkes devam ettıgı takdırde uye tarıhıne, msj sayısına bakılmaksızın banlanıcak bilginiz olsun...

react0r' Alıntı:
oh ne guzel başım ağırdı şikayet edeyim
dizim geç verildi şikayet edeyim..
bu adamların 2 side bolca online oluyolar,pm de var nedn foruma yansıtıyorsun ?

1)Msnde st_Anger cvp vermio borghese de vermedi gibi bişi .. bende açtım konuyu eğer gereksizse söyle ..

+ fatu ve karma'nın msjlarını silermisin? polemik msjlarını...

Dark_Angel' Alıntı:
bı radyo görevini yapın dıye verdık onun bıle ustesınden gelemedınız bravo gercekten... Bu yayın saatlerı eger degısıyorsa bu yayını olan herkese bıldırılmelı pesimist haklı st geldıgınde mantıklı bı acıklama yapıcaktır eger kalkamıyorsa altından solesın devredıcek ılgılenıcek baska bırılerını bulayım...

Ayrıca bu baslıgı amacından saptıran ve tartısma cıkaran herkes devam ettıgı takdırde uye tarıhıne, msj sayısına bakılmaksızın banlanıcak bilginiz olsun...

Sorun st_anger da değil o msnde cvp vermiodu sanırım yoq .. neyse sorun şu bana bi arkadas dediki ben isteediğim zaman bırakırım diyince dedim heralde ben dj likten atıldım .. sonra dediki benden sonra birisi var dedi , bende 11 de bnim dedim ama dinlemediler ki beni .. ben saddece sunu diyorum hafta içi online olamıom biliolar .. hiç yoktan pm ile veya mail yollasalar iyi olurdu.. ama olabilir saddece bana orda takılan tavır üzdü...

problemi büyütmeye gerek yok boşunamı msnde birbirimizi ekleyip bol bol konferans yapıoruz? yetmedimi msn.... bi problem varsa orda konusursunuz... düzenede girilcek en yakın zamanda... millet te burda başka tartışmalar girio ....​

p3simist' Alıntı:
1)Msnde st_Anger cvp vermio borghese de vermedi gibi bişi .. bende açtım konuyu eğer gereksizse söyle ..

+ fatu ve karma'nın msjlarını silermisin? polemik msjlarını...

böyle bir durum söz konusu ise özür dilerim arkadaşım haklısın

J@CK@L' Alıntı:
Bi konu hakkında bilgisi olmadan o konuda bildiklik yapan kısıye ukala denir.
sen ukalalık yapıyorsun.Başka bişi değil.
+ kendini akıLLı sanıpta ßu akLı oLumLu yönde kuLLanmayanLarada Egoist denir..

karma bu sefer suyun ısındı sanırım gideceksin ...

konunun kıtlnemesını rica edıyorum
gece gece anlamsız bi gergınlık aldı basını gıdıyor.
yıne herşey ortada. hiç bişiyi düzgün tartışamıyoruuz.

Pesimist'i 2 defa msn' e cagırıp konusmaya calısdıgımız halde konusmak ıstemedı bızle
Bunun sebebını cok merak edıyorum
Bu radyonun saatlerını ben belırlemıyorum.sadece haftada 2 gun cıkıyorum.
Ama bu konu msn de konusulmak ıstenmedı.
Arkadas buraya acmayı uygun buldu.

J@CK@L' Alıntı:
Pesimist'i 2 defa msn' e cagırıp konusmaya calısdıgımız halde konusmak ıstemedı bızle
Bunun sebebını cok merak edıyorum
Bu radyonun saatlerını ben belırlemıyorum.sadece haftada 2 gun cıkıyorum.
Ama bu konu msn de konusulmak ıstenmedı.
Arkadas buraya acmayı uygun buldu.

ya msnde geldim sen konusmadın :S hatta achille geldin yine konusmadın sonra geçici ağ sorunu verdi....

KaRma' Alıntı:
+ kendini akıLLı sanıpta ßu akLı oLumLu yönde kuLLanmayanLarada Egoist denir..

ben 4 msj once bırsey yazdım senın ıcın bırsey ıfade etmıyormu benım sozlerım? eger bu forumda kurallar yada benım uyarılarım senin için birşeyler ifade etmiyorsa burda olmana gerek yok bilgin olsun kendını banlattırmadan bırak git bu forumu tavsıyesınde bulunabılırım sadece...

ortalığı verveleye vermeye gerek yok arkadaşlar anger bi yayın akışı belirledi herkesden satler alındı ancak herkesin saat alınırken orda olmaması işi zora soktu

çakışan saatler anger tarafından düzenlendi ve şuan yayın yani 23 de jackalda

ayrıca arladaşlar gerçekden kolay bişi değil uzamasının nedeni Dj bulunamaması 5 6 Djile olacak iş değil kimseye zorla 6 7 saat yayında verilemez zaten son aşamalarda ..

Arkadaşlar Gereksiz Tartışmalara Gerek Yok Koyulan Bazı Kurallar Var Lütfen Uyalım

tmm arkadaslar olay kapandı .. sanırım jackalda msnden silmiş beni nese önmli diil .. jackal sana yanlıs birşey yaptıysam özür... + diğer arkadaslarda sizede yaptıysam sizlerdende özür diliyorum.................

ewet arkadaslar bi allahın kulu kapatabilir mi artık su konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri