St.AnGeR
Document Visor..
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:evet ya karsilik konusmak istiyorum bende ama sartlar belli
yoneticilere burda sesleniyorum sesli karsilikli birileriyle konusmak istiyorum bisiyler yapinnnn:lol:
Artıq bu mümqün..
yoneticilere burda sesleniyorum sesli karsilikli birileriyle konusmak istiyorum bisiyler yapinnnn:lol:
ChAcMooL.cK' Alıntı:güsell olur aslında ama arayan küfür müfür ederse veya sacmasapan konusursa
radyodan msn seslerimi gelio ne ?![]()
![]()
![]()
malesef o sarki yokChAcMooL.cK' Alıntı:pasaklı aralara brazda hareketli sarki serpistirsen ? bunalıma girdik yaw
misal sezen --deger mi--
ben cok eglendim 7 kisiden 2 kisiye dusurdun su an 4 kisi|St_AnGeR|' Alıntı:Loby Dj olayını deneyelim dediq Saolsn pasaqlı güldrmeqden qonushamadım..
o anda olan geiqden haberdar olamayan lar bu dely qendi qendine ne qonushuo die düshüne bilr ama pasaqlının mic s0runları nedeniyle sesini as gelmesi yüsnden adım dely e chıqdı osr diliorm arqadashlar( Pasaqlı bide ben yoqdum o qendi qonushdu dermish
ben harby dely position
)
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:ben cok eglendim 7 kisiden 2 kisiye dusurdun su an 4 kisi
resil oldun![]()
|St_AnGeR|' Alıntı:ahahaulen yüqselse pasaqlı yapdı derdim
ama düshdü benmi yapdım oldu
ii baqalım Ben yapmısh oliim... Bise yaqshmas bashqasına yıqmaq haqiqat o olsada..!!
edit 4:31 Son parcham Stream Status: Stream is up at 24 kbps with 7 of 1000 listeners (7 unique)
Demeqi Music e dönünce düseliomush![]()
KiZiLaKReP' Alıntı:
demekki artık radyoda kimse konuşmucakmışsadece müsik
komutan_3579' Alıntı:abi sabah sabah nerden buluyon bu enerjiyi anlamdım nerdeyse kalkıp oynayacam işyerın de ama çok uykum var![]()
saol cnm her zaman seni dinliorum fanatiğinimP@S@KLI_KIZ' Alıntı: