Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğum günü

bugün benim doğum günüm benim için bi şarkı çalarsanız sevirim herhangi bir doğum günü şarkısı herkese slm...

Teşekkür

Çok teşekkürler eyvallah iyi yaınlar hayat herkese mutluluk getirsin iyi yayıınlar :clap:

Teşekkür

Çok teşekkürler eyvallah iyi yaınlar hayat herkese mutluluk getirsin iyi yayıınlar :clap:

Teşekkür

ana radyo konusdu kımın sesı o hehe bende konuscam nasıl konuscam banda mıkrofonu verın hehe

hehe ben düşsokagı sakınlerı ıstıyom ya 1 aydır ıstıyom daha calınmadı ben gene ısteyım ısteyenın bı yuzu kara calmayanın ıkı yuzu kara bana ne bana calsanıza bak mahkemeye verırım sızı hem bak bunlar calısyo ya tam calmadan once sarkı ısmı ve sarkıcı adı soylensın yok o menu varya onun altından slaytla gecsın olur demı

hehe radyo gene konusdu bı gunde kac sarkı ıstıyoz sevgılı arkım ben bob marleyden no woman no cry ıstıyom hehe sen benım ıstegımı calmıcakdın ben paso ıster dururrum sımdı heuehue

yabanci sarki calmiyorum ben turkce isteginiz varsa caliyim:)

pasaklı birazdan uyucam dünde yatamadım sabahın köründe kalkıyo:)

bana şöle yatmadan varsa yıkdız abladan suman

uğur aslandan yıldız gözlüm

yada majsuni şerif işte gidiyorum çeşmi siyahım hangisi varsa halil abime gelsin:)

FUNDA ARAR - SENİ DÜŞÜNÜRÜM YOSUNDAN SADECEEEE TAYFUN A pls :D

goruyoz yazilarini da ust uste msj atma olur mu sagda altta duzel diyo msj birini sil ordan :)

Mümkünse "Çelik - dilberim" istiyorum.. Sadece YosuN`için :)
Yoksa dj`e bırakıyorum seçimi :)

ben yaşar kurtdan kamyonlar kavun taşır yada hadı baba gene yap istiyom yoksa düşsokagı sakınlerı ıstesem bu sehırde yanlızım ay acaba erkın koraydan ey gokdekı yıldızlarım mı yokya ben en ıyısı hazıranda ölmek zoru ıstıyom bak amy yıde ıstıyom ben P radyo konusmuyo bu arada nıye konusmuyo :(

I think you are an angel,my Dj , and I hope you will happy everyday after today. take care my dj I'll never forget to you......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri