Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kenan dogulu
aklim karisti
tutamiyorum zamani
isyan bu haykiris
hangisini istersin:):)

sağol pasaklı; yayın akışında fikret kızılok-bu kalp seni unuturmu ya da gökhan kırdar-üstüme basıp geçme'yide sıkıştırırsan çok güzel olur hatta ikisi birden olursa daha güzel olur....:):)

Logan' Alıntı:
sağol pasaklı; yayın akışında fikret kızılok-bu kalp seni unuturmu ya da gökhan kırdar-üstüme basıp geçme'yide sıkıştırırsan çok güzel olur hatta ikisi birden olursa daha güzel olur....:):)
ya iyi diyosun da kac dk kadir ariyorum listenin icinde ama bulamiyorum sarkilari bulunca calicam:)

ok ben buradayım bekliyorum...yayında kolay gelsin....

gokhan kirdar-yerine sevemem hemen arkasindan teoman sevdim seni birkere:)

2 sarkıda guselll :) saol pasaklı kıs (ya daha ii bi nick yokmuydu :) ) herneyse ii geceler son kalanlara yarın fizik yazılısı var birascıkta uyuyalm dimi ama optm hepinisi baii ii yayınlar sanada :D

Lamagro_17' Alıntı:
2 sarkıda guselll :) saol pasaklı kıs (ya daha ii bi nick yokmuydu :) ) herneyse ii geceler son kalanlara yarın fizik yazılısı var birascıkta uyuyalm dimi ama optm hepinisi baii ii yayınlar sanada :D
ne guzel sarki dinliyoz yatilirmi bu saatte:)
bundan gusel nick gordun mu sen :eek:
tsk ederim dinlediginiz icin....

ya yatılmazda yarın sınav olunca.. iste mecburen.. :) ayrıca ne demek gayet gusel sarkılar dinlemeyelimde ne yapalm :) nick konusunda hala pesimist takılıyom :S

reha- asK cicegim wardır bılıomusun bılmıorum ama ?

ispiyoncu reha kim??:) yani sarki yok baska sarki calim ben sana:)

Neslihan hic sevmedim ha.. guselll :) hadi biras daha duruyorm arkasından da bi hayalet sevgili m calarsın ben sabahlarım burda artık :)

Sinavdan 0 Alirsam Tek Sorumlulari :
Bir Essgi : Beyaz Hayalim O Benim...
Iki Pasakli Kis : Yeter Ya Kotu Sarki Calda Yatayim Aaa Ne Bu Bole...

0 almani istemeyiz dimi hadi yat bari sen:)biz guzel sarkilar calmaya devam edices:pp

işte budur yaa!!! helal sana pasaklı....:)

okan-vur yıkılsını calarmısın bu arada react0r ımza olmusmu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri