Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kıs pasaklı :D

bana varsa şebnemden yağmurları çal yoksa kafana göre takıl:D

farelere dikkat:)

bacımmm iyi yayınlar...bana handeyenerden acı verıyoru calarmısın..Kıme gelsın bılıyonmu vefasızlara gercı o vefasızlardan bırı suanda dınlemıo ama olsun be sole sen tum vefasızlara dıe...İyi Yayınlarrrr!!!

aha buldum kedi dili bi buskivi cesidi ayrıca kedi bacaklı pastada varmıs ogrenmıs oldukkk...

Bende "Hande Yener - Acı veriyor" istiyorum mümkünse ..

pasaklı cerrahpaşa varsa volkan konak'tan çalarsan memnun olurum yoksa kafana göre takıl

pasaklı hanfendi ben senden tek parça isteyecem

TAN-ASLA

Şükrüye tutkun Gücüm yetene kadar biliyorsun kime olduğunu

Bu arada Arkadaşlar üstüste mesaj yazmayın örneğin Engin mesajlarından birini editlermisin arkadaşım

rap caLarsan sewinirim =) Nick'i bosvEr Faruk'a diyebilirsin...

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
arkadaslar yayin bende bekliyorum hepinizi radyoya hadi bakalim istekler gelsin :)

pasaklı hanfendi benim nick i yanlış söledin Source diye yazılıyo Sors diye okunuyo ok?

Dunde Rap istedik Teoman caLdin :S o radyoda ben Dj oLucaktim ki :p Parca CooL ama =) Source ustune bastin d0stum..

o zaman hiçbişey çalma.sen sadece konuş yeter .o dahada iyi:p

K0ta oLsa bende $arki yuklicem burada dilenmicem ama =) Radyoyu yemek programina cevirdiniz d:

Son Şarkımı İsteyeyim
Guney Kore Milli Marşı Varsa caL please ne arar sende
51 promil-hayalet sevgilim buda yoktur
manga - bitti rüya buda yoktur
yabancı 50 cent'ten bir parça çalarsan sewinirim buda yok degiLmi ok ok
Gökhan Ozen caL o zaman

bak sıraya dizdim sıraya gore bak cıkıcam ztn
bir action oLsa Guney Kore Marşı caLsan cok cok sewinirim =)

yaw hadi ne yemek tarifi :S cikicam bak 3 dakikam var

ben son kez şahan abim için bi türkü istiyom yada varsa mahsuni şerifden yoksa
selda bağcandan oda yoksa
niran ünsaldan giderim
o da yoksa
yusuf hayaloğlundan ah ulan rıza oda yoksa
zülfü livan elinden bi parça

çok önemli:D:D:D

merhaba iyi geceler, ohdukça güzel yayın var, ama micrafon sesinde biraz pürüz var
soner arıcadan Sen giderken isimli şarkıyı istiyorum bi radyocu meslektaşınız olarak, iyi geceler, iyi yayınlar, sizi dinliyorum

ok seven yukluyorum.
arkadaslar dinlediginiz icin tsk ediyorum.hadi hadi devam yemek tarifi veren radyo baska yerde bulamassiniz:)

teşekkür ederim arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar için sonsuz sevgiler :)
bu arada Dj Serhan ben şarkımı açldığınız için teşekkür ederim bir kez daha, bu arada yayındaki arkadaşın adı ne bilmiyorum? kendini tanıtabilirmi acaba?şu anda evde 3 kişiyiz çok sevdiğim arkadaşlarım Emre ve Mehmet arkadaşım bide tabiki kendim Yani Dj Serhan için sizden Sezen Aksu dan ikili Delilik isimli şarkıyı rica ediyorum sizinle birlikteyiz, artık bizde burdayız, selam herkese iyi geceler
Serhan, Mehmet ve Emre için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri