Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
egemenden (tadelleden) biriicek aşkı Tuğçeye ve pagan yönetici kadrosuna nev - meğer , candan erçetin - sensizlik bunlardan birini çalarsan mutlu olurum..bunlarda yok deme
ama en sonra TUĞÇE EGEMEN SENİ ÇOK SEVİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diye bağırın yaw
bi de PAGANI özellikle sölüoz yazıldığı gibi okunuyo PAGAN YÖNETİCİ KADROSUNA GİTSİN..MYSERSERİ'YE GİTMESİN
arkadaslar istek saati bitti dinlemek isterseniz sadece benim caldigim sarkilari dinleyebilirsinizi tsk etmek icin altta sagda tesekuret et yaziyo tiklamaniz yeterli
neslihan - hic sewmedim bunu istioRUm ama sarkının sonu bana gelmesın sadece ismi bana gelsin buarada sarkı arasında gene konus sen eglenceli oluo böle dediime bakma icim kan aglıo
edit : benden önce dawranıp yazmıs hemen pasaklı hımmm işallah listende wardır nediyim
reactor senin adını tıklamadan senin soruma yazdığın cevabı göremiommu ben bende bu önümdeki açık sayfadan gelmesini bekliom sona dedimki nie bana cvp yasmıyolar üsüldüm bi baktım senin soru cevaplarına sen radyoda dj yok suan yasmısın ihihiih neyse en asından bilgi vermişin teşk.