Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben tüm salihlideki arkadaşhlar için bi şarkı istiyorum ne olursa olsun :D

egemenden (tadelleden) biriicek aşkı Tuğçeye ve pagan yönetici kadrosuna nev - meğer , candan erçetin - sensizlik bunlardan birini çalarsan mutlu olurum..bunlarda yok deme :(

ama en sonra TUĞÇE EGEMEN SENİ ÇOK SEVİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOO diye bağırın yaw

bi de PAGANI özellikle sölüoz :p yazıldığı gibi okunuyo PAGAN YÖNETİCİ KADROSUNA GİTSİN..MYSERSERİ'YE GİTMESİN

Benim şarkımıda çal lütfen :)

Rocco'dan bitanem bebegim aşkm MELEGİM Ness'e Kenan dogulu - Dön Gel parçasını çalarmısın.? Lütfen Ness BEBEGİM SENİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUM

Teşekkür Ederim :) Ama hepsini söyleseydin keşke :)

O zaman bide kendinden parça çal

PAGAN AİLESİ VE MELEGİM NESS E GELSİN ŞEBNEM FERAH - Aşk :)

ok istekleriniz gelicek..

arkadaslar istek saati bitti dinlemek isterseniz sadece benim caldigim sarkilari dinleyebilirsinizi tsk etmek icin altta sagda tesekuret et yaziyo tiklamaniz yeterli ;)

neslihan - hic sewmedim bunu istioRUm ama sarkının sonu bana gelmesın ;) sadece ismi bana gelsin :p buarada sarkı arasında gene konus sen eglenceli oluo :D böle dediime bakma icim kan aglıo :(

edit : benden önce dawranıp yazmıs hemen pasaklı hımmm işallah listende wardır nediyim :(

Duman-Rüyanda Görsen İnanma'yı
Ali-Kadir-Veli-Buket-Caner İçin ve Canımın İçine İstiyorum

alikemal' Alıntı:
Duman-Rüyanda Görsen İnanma'yı
Ali-Kadir-Veli-Buket-Caner İçin ve Canımın İçine İstiyorum
oncelikle hosgeldin uye olur olmaz radyoyu dinlemen guzel istedigin sarki yok
kerim tekin-haykirsam dinyaya sevdiklerin icin geldi bile;)

günaydın suan radyo çalmıyormu yoksa benmi duyamıyorum :( ama sevmiştim ben sizi sizi dinlemek istiyorum.

reactor senin adını tıklamadan senin soruma yazdığın cevabı göremiommu ben bende bu önümdeki açık sayfadan gelmesini bekliom sona dedimki nie bana cvp yasmıyolar :( üsüldüm bi baktım senin soru cevaplarına sen radyoda dj yok suan yasmısın :) ihihiih neyse en asından bilgi vermişin teşk.

ya radyoda bırseymı var arada bır muzık kesılıor yada benım pc me bırsey oluor acıklama yaparsanız sevınırım

Herneyse Varmi Kardeş Please. . . . .. .hakandan Edaya Gelsin Ne Olur Söle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri