Radyo istekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musa eroğlunun olduğunu bilmiyom abi
arif sağda sölüyo :D:D ama bu çalan bir oda yaptırdımda güzel :D:D

Ayıpsın hemen Parçadan sonra isteğini sıraya koydum :)Şükrüye tutkun Arda Boyları

Arda boylarından sonra 17 Ağustos depreminde Ölenlerin anısına Bir türkümüz Var sesimi duyan varmı

seven gülay_ellerini cekip benden _?

kivircik ali 'dende bir parca mümkünse isirgan otu. tskler

eyvallah bekliyoruz....
saygılar

Sırada Büyük Usta Ozan Aşık Mahsuniden İşte gidiyorum Çeşmi Siyahım Ondan Sonrada Kıvırcık Ali ısırgan Otu iyi Dinlemeler

kardeş ne tür çaldıgını anlıyamadım ama arada bana da tanerden bi parça varsa çalabilirmidin :) tesekkürler

blody' Alıntı:
kardeş ne tür çaldıgını anlıyamadım ama arada bana da tanerden bi parça varsa çalabilirmidin :) tesekkürler

Valla dediğin kişiyi tanımıyorum diyecem ayıp olacak tarzım belli Türk Hal müziği

tskler... buraya zaten tavsiye üzerine kayıt olmuştum yavaş yavaş boş olmadıgını da görüyorum...

saygılar...

glazier' Alıntı:
tskler... buraya zaten tavsiye üzerine kayıt olmuştum yavaş yavaş boş olmadıgını da görüyorum...

saygılar...

Her zaman arkadaşım isteklere elimnden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyorum ama sonuçta buda kişisel bir bilgisayar :)

arif sağdan mihriban sofrayı kurdum bi bu eksik çalarsanız seviniriz :)

urfanın etrafı dumanlı daglar askerlık yaparım orda anam aglar adlı sanat eserını ıstıyorum bırde benım ıcın urfa bır lıman bense bır gemı bır daha gelırsem durtsunler ebemıyı calarsanız sevınırım :eek: :eek:

formatıma uygun değil :p :p
şşşştt radyo bende arkadaşlar
yineee ama yinee
:(

enigma dan bişeyler çalarsanız tşk.tşk.tşk...

Gehenna bi parça isteye bilir miyim?
tan-asla ama lütfen şunlarıda sölersen çok mutlu olurum:
biricik aşkım buket için gelsin bu şarkı

gehenna yabancı çalman mümkün mü?buket e gidecek parça gene

blue nun bi şarkısı olur

sourse öncelikle bir mesajını silmelisin flood yapıyorsun çünkü
yabancı çalamam çünkü çok kısıtlı liste
neyse devam ediyoruuzz
hastayım sesim kötü geliyordur
idare edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri