Radyo HaCKHeLL'de DJ OLmaq..!![ Bashvuru ichin..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
St.AnGeR' Alıntı:
;Ç Fatu ' Bashlarım geiine senin hea ;Ç Oyle yada boyle neqadr yaqn olrsan ol Ben ilgili olduum qonulardan geiq istemem bilrsin ;Ç

galiba sen bakıyorsun arkadasim daha önceleri antepte radyo mega (pop karısık)
osmaniyede radyolarda dj lik yaptım mp3 sayım fazlasıyla yeter burayaa birde diksiyona bakıyorsanızz diksiyonum iyidir. kendime güveniyorum .. yapmasanızda yinede tşkler..

ßen VaLLa Ne DeYim deNeDe GöR Dj MC FeaT ßreaK DanCE GraFFiTi RapPer HePCi Var ßenDe MuCx RaPpeRKing66 Dan ;)

Haftada 1 Kaç Gün BeLirLi saatLerde Sadece TürkceRap Muzik Yayını Yapsak Fena oLmazmı :)

Yani anLatmak istediqim Ben hackheLL'de TürkceRap caLmak istemiorum...

20Gb TürkceRap Arsiwim war... Yani 95'den Buqüne Bütün ParcaLArı caLabilirim...

Saat 22:00 02:00 Arası Benim için Uyqun...

ßen istediğiniz zaman yapabilirim sabah akşam sabah 6 dan öğlen 1 akşam 6 dan sonra gece 3-4 ne zamana kadar isterseniz SAYGILAR SEVGİLER....

radyo geçici süre servis dışıdır arkadaşlar boşuna mesaj yazmayın ilerleyen zamanlarda yeni yüzümüzle ve yeni djlerimizle yayına girecez hele şu sunucu bi otursun bekleyin. . .

Eğer Yeni Üye Hep yeni Üye olarak Kalacaksa,
Biz yaşmıyalım Dİmi :D
BirYerden Başlamassan Sonu Gelmez ;)
Her Neyse ben Hafta Sonları 48 Saatimi AyıraBilirim!
Evet Yanlış Duymadınız, 48 Saatimi AyıraBilirim ;)
Daha Önce Kendi Radyo[Free] Siterimde Onlarca İnsanın Dinlediği Bir Dj'dim :)
Şİmdide Neden Olsamasın ;)

Modlar, Bu velet Sürekli Reklam Yapıyor!
Her açtığı Konuda Burdan Download Edebilirsiniz Diyor, Reklam Çıkıyor!
ModlArrrrrrrr uyuyorMuSUNUZ!!!!!!!

52 gb türk
60 gb yabancı
5gb remix

müzik arşivimle hackhell için dj lik yapabilirm tabi bir ücret karşılığı , bu arşivi hiç bir yerde bulamazsınız!!!yeni daha yaptım daha taze

GREAT İDEA' Alıntı:
52 gb türk
60 gb yabancı
5gb remix

müzik arşivimle hackhell için dj lik yapabilirm tabi bir ücret karşılığı , bu arşivi hiç bir yerde bulamazsınız!!!yeni daha yaptım daha taze

denemelere seni almamamız gerektiğini ispatlamış oldun nese beni boşuna uğraştırmadığın için tşk ederim. . .arkadaşlar valla sabredin dark abi ve solariz abi uğraşıolar st.anger özel işleriyle nedeniyle yok sanırım seçmeyi ben yapıcam sabredin gelioruz:)şifreler bi gelse hemen başlıcaz:)

flood yapmamış aradaki 1i mesajını silmiş flood olmuş!!!otomatik flood önleyici kaldırır onu. . .

Ya Diyorum ßende oLsam nasiL oLur :) Ar$ivim aman aman geni$ değiL Son aLbümLer war geneLde.. ßiLmemki uyarmı :$

KaRma' Alıntı:
Ya Diyorum ßende oLsam nasiL oLur :) Ar$ivim aman aman geni$ değiL Son aLbümLer war geneLde.. ßiLmemki uyarmı :$
çok iyi olurda kimsenin radyo falan dinlediği yokki 85000 üyeden en fazla 10 kişi dinliyo ben de ol ama radyo dinlemeye de teşvik etmek lazım
he bide sen şimdi erotic şarkılar çalarsın radyonun başına +18 koymak gerekir :p

Te®Te®eN' Alıntı:
çok iyi olurda kimsenin radyo falan dinlediği yokki 85000 üyeden en fazla 10 kişi dinliyo ben de ol ama radyo dinlemeye de teşvik etmek lazım
he bide sen şimdi erotic şarkılar çalarsın radyonun başına +18 koymak gerekir :p
ßeni duyan ko$ar geLir:D açarLar.. kısmet:p

GREAT İDEA' Alıntı:
52 gb türk
60 gb yabancı
5gb remix

grear senin şu arşivin oldugu hdd yi kargoyla bana yollsana :) sömüriyım sonra yine postalarım sana euehuhe:)[CİDDİYİM] :hhman: :ter:

DJ azk

yerel radyolarda 3 yıla yakın DJ lik yaptım. elimde 30 gb veri var (10 000 e yakın ) her dilde yayın yapabilirim. haftaiçi haftasonu farketmez. şimdiden teşekkürler...

Dinleyen yoq arkadaşlar herşey çok güzelde, yani dinleyen çok az insan war.

benı kaçırmayın derim ben harika efektlerim gun boyu bomba sarkılarım ve sohbetlerımle sızlerleyim saygılarımla

Disc Jokey

forumda biraz daha aktif ol bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri