Radyo HaCKHeLL'de DJ OLmaq..!![ Bashvuru ichin..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben genelde serbest olarak dj lik yapıyorum ama artık hackhell sitesinde dj lik yapmak istiyorum tarzım türkçe rap

ben sabah 8:00 gece 12 ye kadar netteyim :...ben olabilirim ....
Netcafe isletiyom ...

dj lik

abi burayı kankam dan duydum geldimm hemen bana her saatt uyar abii haa reeldee günde 4 saat yayınım vardı ama patronun kızınaa asılıyom diye isten qovuldum :( sizdekilere asılmam söz yaparsanız :)

ha bidee profilime yabancı yazmanyın zoruma gidiyorr artıq sizden biriyim :) ehuıeheuehueh

bu benim ilk deneyimim olacak ama kesinilikle pişman olmayacaksınız benden deli dj olur bak demedi demeyin kendim deki potansiyeli fark ettim şahsen kendim ben

st anger arkadaşımız başvurularınızı değerlendiricektir

8 sene liq radyo programcısıyım daha önce calıstıgım radyolar:

YEREL (BURSA):

Radyo En (Türk Halk Müziği ağırlıklı) haber spikerliği 4 yıl

Radyo Tempo ( Türkçe Pop ) Tempomix sunuculuk 2 yıl

Radyo Venus (Karışık türkçe müzik) Kum Saati sunuculuk, Venus 10 sunuculuk bir sezon

BOLGESEL (MARMARA):

Radyo Şampiyon (Marmara Bölgesi) (Arabesk ağırlık) : Haber spikerliği 1 sezon

ULUSAL (TÜRKİYE):

Radyo D (Bildiğimiz Doğan Grubu) : Dile D'den Ne Dilersen sunucu 1 yıl

BEN VAZGECTIM BASVURUDAN SU DAKIKA ITIBARIYLE

Cumartesi ve pazar geceleri 23 - 01 arası psychedelic trance, electronic, house, deep house, progressive, chill-out çalmak istiyorum. eğer mümkün ise. Yeterince bi arşivim war. İlgilenirseniz çok teşekkür ederim, tek programlık bi deneme yapıp neler çalıcağımı görmeniz tavsiyemdir. Deneyimin war mı diye sorarsanız eğer ; Eskişehir doors parkta(şimdiki adıyla 222de) rock gecelerinde dj idim. kategorilerin farklı olması sizi düşündürmesin kendime güveniyorum.

Birazda drum&bass arşivim war..

radyo hackhell'de dj olmak isteyen arkadaşlar bu adresi ekleyin pls..!!!
bu adresten baswurularınızı yapabilirsiniz..

[email protected]

ben 24 saat çevirim içiyim istediğiniz saatte dj lik yapabilirim daha önce çok sitede yaptım bu sitedede başarılı olacağıma inanıyorum

MezaR'StyL' Alıntı:
24 saat online 'ım dj lik yapabilirmiyim?

Be hıyarlar bana sorsanıza nereye yazıcaz diye hahahahahaha..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri