Radyo HaCKHeLL'de DJ OLmaq..!![ Bashvuru ichin..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm dostlar ben uzun bı suredır burdayım ama hackhell e artık bı katkım olsun ıstıyorum doru durut edebı adabında sewıyelı bı yayın yapabılecegıme ınanıyorum eger kı sız dostlar da uygun gorursenız degerlendırmenızı beklıorum saolun radyo ıcın dj olsam da olmasam da dınlemekten zevk alırım saatler : hafta içi 19 dan sonra
hafta sonu 20-22:30 arası uygun bana calısıorum bu saatler sıze merı bakı gıbı gelemsın ısım dolasıyla bu saatler uygun bana saolun ...

Dark_Angel' Alıntı:
Jex radyoda guzel seyler yapabılecegıne ınandıgım ıcın onlıne oldugunda st_anger e pm atarsan deneme ıcın en azından senı dınlemıs oluruz bu ısı profesyonel yapan yada daha once yapmıs olan, sadece playliste muzık koyup dj lık yapmıycak olan, eglencelı anonslarla yayını susleyecek olan herkesın denenmesını ıstıyorum msj sayısına bakılmadan eger gercekten basırılıysalar o arkadasları aramızda gormek sevınırır benı..

Bu sansi tanidiginiz icin tesekkurler Dark Angel..Guvendigin icin de ayri bir tesekkur ;) iyi forumlar.

merhaba 8 le10 arası djlik yapabilirim.güvenin bana

ulem dj olmak içinmi üye oldunuz siz söleyin bakayım
azıcık takılın foruma yönetici bile olursunuz yane:D
hackhell bu alışkanlık yapar dikkat edin ona göre hadi şimdi gidin ve biraz paylaşım yapın hade bakalım görelim sizi

SelaMmMMm EwEt ArKaSaLaR BeNdE Dj AdAyIyIm aMa yAbAnCı oLuRsA IyI OLuR BeN gEnElLıKlE yAbAnCı dInLeDıGıM ıCıN :) nOt: YeREL BıR RaDyOdA Dj lIk yApTıM AyRıYeTeNdE GeNe yErEl bIr RaDyODa TeKrAR PrOgRaM YaPmAyA BaSlIyOrUm hEEehEHeh CeWaBıNıZı bEkLıYoRuM

Daha önce çalıştığım yerel radyolarda reyting lerim tavandı,Dinleyici kitleme Radyo Hackhell'den seslenmekten gurur duyarım. Dj_SevKing

ben dj adayıyım bir kaç sitede dj lik yaptım deneyimin var
bana güvenebilirsiniz:angel:
cuma günü 00:00 - 04:00 arası görev yapabilirim
cevabınızı bekliyorum

:) bır hafta once dj lıkten ayrıldım baska kanalda djlık yapıyordum yabancı ve turkce yayın yapıyordum ve laz havaları calıyordum aksamları 19.00 dan 24.00 kadar ala bılırum hafta sonları cumartesı aksamı 20.00 pazar sabahına yaparım saygılarımla

Genis bir Yerli ve Yabanci olmak uzere:

Nu-metal
black metal
hardcore
Goa-psy
80`s Rock parcalarina sahibim..

Pazar gunleri aksam uzerinde hangi saat araliklari bossa alabilirim.

tesekkurler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri