Radyo HaCKHeLL'de DJ OLmaq..!![ Bashvuru ichin..]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
djbashvuruu3yi.gif

dj1zd.gif
dj21dw.gif

Yapılan Bashvurular Bu bashlıq Altında toplanıp yonetim tarafından Deerlendirildiqden s0nra achıqlanacaqdır..

Merhaba Hafta Ici 17:00 21:00 Hafta Sonu 12:00 24:00 Arasi Yapabilirim

hergün gece saat 12:00-03:00 arası kabul ederseniz türkçe müzik yayını yapabilirim :) isterseniz seve seve bu görevi kabul ederim :)

hafta içi de hafta sonu da 22 ila 02 arasa herhangi bi zaman diliminde uygun görülürse yapabilirim sadece hafta içide olabilir sadece hafta sonuda saygılar

edit: kabul edilirsem programımı anadolu rock olarak yapmayı düşünüyorum
haluk levent feridun düzağaç murat göğebgakan barış manço cem karaca erkin koray kıraç şebnem ferah
teoman düs sokağı sak. ayna vs....

Bende yaparım dj 'liq ama Su arsıvı bı duSenleyım:D

bence bir sınırlama getirilsin :)
siteye yeni uye olan adama emanet etmek doğru olmaz dmy ;p

aslında basvuranlar için nelerin gerekli oldugunu yazsaydın daha iyi oludu :)
yani hangi üyeler dj olabilir.nasıl bi arşiv lazım.hangi programlar lazım......
yani gerekli olan özellikleri yazsan ii olur :)

Dj OLabilmenis ichn 500 Post u gechmish olmanıs..
we belirttiginis saati aqsatmamanıs ytrlidir.. tabyqi arshive de onmli ama yapacaınıs program türüne göre yazarsanıs sewnrm..

ve aqsham saatlerinde yayn yapabilmenis ichn + olaraq Voice program shartı wardır..

3 günü ashqın ban cesası alan arqadashların bashwuruları diqqate alınmayacaqdır.. we alınan cesanın nedenininde achqlanması shartı ile 3 gün ün altında bashwuru olabilir..

|St_AnGeR|

cumartesi sabah 8-10 arası yaparım veya cuma akşam 10 12 arası :) seçim sizde :)

rap müzik arsivhim geniştir :) yani elimde 4000 parca kadar var :) Yaparımda çünkü daha önce yapmıshtım :)

Neyse söz yönetimde

hafta içi hafta sonu farketmez saat 18 ile 24 arası yapabilirim radyo deil ama şuan partilerde falan dj yapıyorum

bu ne müzik sevgisi bu ne dicey lik tutkusu...arsivi ii olanlar secilirse daha ii olur...

|St_AnGeR|' Alıntı:
Dj OLabilmenis ichn 500 Post u gechmish olmanıs..
we belirttiginis saati aqsatmamanıs ytrlidir.. tabyqi arshive de onmli ama yapacaınıs program türüne göre yazarsanıs sewnrm..

ve aqsham saatlerinde yayn yapabilmenis ichn + olaraq Voice program shartı wardır..

3 günü ashqın ban cesası alan arqadashların bashwuruları diqqate alınmayacaqdır.. we alınan cesanın nedenininde achqlanması shartı ile 3 gün ün altında bashwuru olabilir..

|St_AnGeR|

e olmiim bari

KaZaX' Alıntı:
arşivimi satabilirim uygun fiyatla çok geniş türkçe rap (bol miktarda diss'te vardır:)) hit yabancı mp3ler(gothic tarzıda mevcuttur:)),hit yerli mp3

:)
buraya gereksiz mesaj yazmayalım. buraya görev almak ısteyenler yazsın.!!! arşivini satmak istiyorsan alışveriş bölümüne konu aç..

benıde bır dusunun arkadaslar !!! turkce Rap - Turk Halk Muzıgı - Turku- Yabancı- Tecchno olmak uzere yaklasım 3000 ne yaklasık mp3 var

Ama 26 Mayıs Emret Komutanım baslıyor :D

Asıstan olabılırım hanı bırının ısı felan olur bana rıca eder ben calarım sorun degıl yaneee

daa öncede sölemiştim elimden geleni yaparım teklifim kabul edilmişti ama sitenin sorunlarından dolayı yarım kalmıştı inş. radyoma kavuşabilirim.

reactor üstada katılıorum sitede belli bi yeri olan kişiler bu işe atansın neticede yeni bir üyeye radyo teslim etmek ne kadar doğru olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri