Radyo Eklentisi

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Sitemizin en aşağısına sol köşeye(veya başka yere) şöyle küçük bir radyo eklentisi koysak..Sayfaya girenlerde otomatik olarak radyo çalmaya başlasa güzel olmaz mı ? Hem radyonun hiti oldukça artmış olur, hem radyo konusundan uzak olanlar radyoyu dinlemiş olur, hem de winamp fln uğraşamam diyenler dinlemiş olur(user forumda hangi işlemi yaparsa yapsın radyo eklentisi aşağıda sabit kalacak).. Ama tabi isteğe bağlı olarak Stop gibi bir özellikde olacak..:) Bu hemen olsun demiyorum ama en azından düşünülmesinde yarar var..

iyi olur valla abi gercekten bazı sıteler yapmıs coq ıyıydı ıstedıgınde kapatabılıyorsun.

Site cok ıyı oluyor gercekten ;)

Sayfaya girişte uyelerın istemleri dısında direk çalmasını sağlamamız pek hoş olmaz, dinlemek istemeyen kısı zaten yıne kapayacaktır acılınca :) ama winamp la uğraştırmamak adına uyelerı radyoyu aynı zamanda site üzerinden dinlemelerini saglayabılırız...

bak bu doğru ben radyoyla ilgili olduğum için biraz uçuk bir öneri verdim :) site içinden dinleme olanağı verilirse daha iyi olabilir..

Okay Dark dikkate aldığın için teşekkürler. Yarın bu konuyla ilgili diğer arkadaşlarında yorumları gelicektir buraya..

site üzeri bende de güzel olur + 1 benden

Dark_Angel' Alıntı:
Sayfaya girişte uyelerın istemleri dısında direk çalmasını sağlamamız pek hoş olmaz, dinlemek istemeyen kısı zaten yıne kapayacaktır acılınca :) ama winamp la uğraştırmamak adına uyelerı radyoyu aynı zamanda site üzerinden dinlemelerini saglayabılırız...
walla bencede bu şekilde yapılırsa çok daha iyi olur güzel sitemizin radyosu için.bizede bu görev de ne verilirse seve seve üstleniriz :) Herkese Saygılar

be de katılıyorum buna +100.. bu arada dün ilk defa dinnedim bi parca istedim ghost laz dan hala gelio a.q :D
aynı parcaları playback yaptı be :D

Geri