Radyo Dinliyormusunuz?

toolga_00' Alıntı:
2 den sonraydı haftaiçi hergün yayında gercek ismimi kullanmıyordum zaten isimde kullanmıodum :)

walla müsait oluyosan bizimde bi radyomuz war pek dinleyenimiz yok ama ...
çalmak istersen.....(adam arıyoz zati) :) :)

problem değil yaparım da radyo acılmıyoki dinleyemedim daha hiç..

walla daha tam oturmadık yayın saatlerini ama eğer çalmak istersen yakında haber weririm sana...

tamam paslaşırız

Benim radyoyu dinlemediğimi iddia eden yoktur herhalde..! :)

Ben herzaman dinlemeye çalışıyorum..! Çok ağır metal, devamlı hiphop çalınmadığı zamanlar özellikle..!

toolga_00' Alıntı:
problem değil yaparım da radyo acılmıyoki dinleyemedim daha hiç..

Problemimiz aynı ben de hackhell radyoyu her istediğim zaman dinleyemiyorum hata veriyor...

Su Radyo Işine Biraz Daha Egilelim Arkadaslar Boyle Bi Imkanimiz Var Kullanamioruz Dogru Durust

Mesela Yarisma Yapalim Radyodan, Sohow Programi Yapiyim Ben Biseler Uretelim

Ya Da Uyeler Bana Pm Atsin Kendini Tanitsin Uzun Ve Detayli, Isteyen Tabi Her Hafta Bi Uyemizi Tanitalim Ne Biliyim Bi Suru Sey

Yayinda Konusamiomuyuz Sadece Muzik Mi Calabiliyoruz

Dinlemiyoruz çünkü daha faydalı şeyler için uğraşıyoruz :) inanın zaman olmuyor :)

evet arkadaşlar benim de iki günlük yayınım başlamış bulunuyor. bu arada isteklerim de var elbette.. öncelikle radyo linkine basılınca onun ayrı sayfada açılmasını talep ediyorum. ikinci isteğim radyoya katılım olursa çok eğlenceli konular bulabileceğimize inanıyorum. anketler eğlence programları vs. herşey istenirse çok güzel olabilir. aranıza (ailenize) yeni katılmama rağmen kısa sürede güzel dostluklar edindim.. bu durumda böyle güzel bir ekiple, böyle güzel bir potansiyelle çok güzel şeyler yapılabilir. adminlerden ricam radyo programları ile ilgili yapacakları tanıtımı anasayfaya taşımaları ve şu meşhur 60.000 kişiye ulaşmaları. herkese teşekkür ederim.

ıyı yayının basladıda nıye suan radyo acık degıl he?

Sen gorursun bıdaha ıstek falan yok sana :D

şşşşş.. Ben çalıyorum.. Elektronik çalıyorum.. Açın bi dinleyin bakalım.. :D

sabahtan beri girmeye çalışıyom ama yok açılmıyor client

:) ben günlerdir deniyorum.

ne yalan söylim benim fırsatım olmuyor dinliyemiyorum

yav arkadaşlar şu hackhel in reklam ver banneri varya onun aynısı ama bana lazım olan hackhell.com yerine portalxkurt gelecek allah rızası içinn

Geri