Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ismaıl yk calma evet alerjıkte mustafa sandal gokhan ozen falan calmıyo sımdı sırf

ona ınat bı sarkı ıstıcem alerjık radyoyu sakın kapatma gelır bomba atarım :):)

ChAcMooL.cK kardesım elınde varsa Mustafa Sandal-Gıdenlerden ıstıyorum

RomeoMAD' Alıntı:
Ismaıl yk calma evet alerjıkte mustafa sandal gokhan ozen falan calmıyo sımdı sırf

ona ınat bı sarkı ıstıcem alerjık radyoyu sakın kapatma gelır bomba atarım :):)

ChAcMooL.cK kardesım elınde varsa Mustafa Sandal-Gıdenlerden ıstıyorum
teşekkür ederim güzel şarkı :)
bu arada inat yapmayalım pls.. bunlar inat değil tarafımdan prensip olarak değerlendirilsin :p bide o kısmı okudumu bilmiyorum mutfakta kahve yapıyorum.. gidenlerdeeeeeeeenn birtek seni bana ekledim :) güzel sarkıymıs. ben çalmıyorum dedim dinlemiyorum demedim niahahhahahaha

edit: bu arada ben yeni üyeyim. bilmiyorum üst üste mesaj yazmanın yasak olduğunu. şarkı iste sohbet etme hanfendiiiiiii diyosun da.. ben şarkı istedim çalmadın :) neyse bidane daha istiyim.
bora öztopraktan akdeniz geceleri'ni istiyorum pls. bunu da çalmazsan terket mekanı :ppP

cekmul iyi yayınlar dostum...

benim yine krizim tuttu.. (; Intizar - Ihlamurlar Altında'yı çalabilirmisin benim için...

Ortime Hediye edesim var... Kalbimi gömdüm toprağa.. Bahçe'deki Fener'in Altına.. hesaabı..
i8237_aglaagla.gif

abi şarkıyı söylersen mırıldanmasan çok gğzel olcak :) şükriye tutkundan gücüm yetene kadar warsa çalabilirmisinrica etsemm

chacmool kardeşim iyi yayınlar
ben yine dinleyemiyorum:(
benim yerime arkadaşlar dinlesinler
eğer intizar'dan beni mektupsuz koyma isimli
ezgiyi çalarsan sevinirim,
bu ezgi beni sevenlere -dinleyicilere ve sana gelsin:)

Yabancı isteyebiliyor muyuz?
İsteyebiliyosak Natalia Cordane den Hasta Siempre yi
İsteyemiyorsak Aslı dan Tüm şehir ağladı şarkısı istiyorum
Şimdiden teşekkürler iyi yayınlar

ya dun bi sarki calmistin haramiler den onu calarmisin yine

ve mumkunse o sarkiyi pm den bana atarmisin :eek:

selam millet ,slm chaq

fon müziğin 2 günden beri aynı be dostum o japonca şarkıyının klibi çok güzel ama fon müziğinde bilmiyorum işte :D

ben de bi istekte bulunmak istiyorum ; Erkin Koray dan Deli Kadın 'ı çalabilirsen sevinirim

Barça yendi zaten , Gs nin şampiyonluk muhabbetleri de sıktı artık. Biraz futboldan uzaklaşayım Dünya Kupasına kadar ...

ChAcMooL.cK Tarkan dan Gıttı gideli calarsan sevınırım kardesım

veya AQUA-Barbie girl :D:D:D:D

Lets go party catır cutur :)

iyi geceler ağır romanın film müzükleri varsa masum günahlar çok sevinirim çalarsan kardeşim iyi geceler

kardeşim kimin sölediği belli değil valla yav sadece ağır romanın film müziği olarak geçiyo bende çok aradım ama bulamadım belki elinde vardır diye bi soriim dedim gene de çok saoll iyi yayınlar

yada leman sam güz güzeli çalarsanda iyi gider gece vakti :)

evt kardeşim ya bu şarkı ama bi erkek sölüyodu çok saol çok teşekkürler ++++++

ChacMooL cK. bugunde ınsallah gec bıtırırsın yayını ıstek cok yapıcamda resımlerı

ayarlıyorum bıraz gulerız :)

Istek sarkı Hakan Altun-Hanı bekleyecektın

Not;Sarkı dısardan bı ıstek elınde varsa calarsın yoksa Izelden cal bıtane kardesım

kolay gelsın sana

ChacMooL cK şimdiye kadarki istekler için çok teşekkürler
Mangadan Dursun zaman adlı şarkıyı çalarsan çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler

Nilufer- Geceler

Ya Da Kayahan- Yemi Ettim

Kulagim Yine Sende Dostum Herzamanki Gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri