Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilhan iremden herhangi bi şarkısını çalarsan sevinirim..bu şarkı karizmaya gelsin ve sana...

Arkadasım Adamın dedıgıne ıyı bak Format atmıyor!!! sadece sılınen dosyalar makınada yer tutuyor onları sılıyor dıyor neyse burda konusmaya gerek yok

Adam desekı komple format atıyo butun bılgılerınız gıdıyo sorun deıl format atmaz

dııyo ya neyse yazıklar olsun maksadım BENIM AGZIM YANDI SIZLERINDE
YANMASIN

Ben bugune kadar kımseye kırıcı kelıme bııle etmemısım nıye durup dururken konusım

St.AnGeR' Alıntı:
Romeo yawash.. burası isteq bashlıı isteq dıshnda post atmayalım pls.. yada editle msjına isteq eqle pls düseni bosmamısh olalım bide biras aar qonushmushn diqqat pls..

Eyw haklısın

ChacMooL CK. ıstek bolumu yogun degılse :)

abartıp bı ıstekte daha buluncam Kenan Dogulu-Kursun adres sormazkı

bu sarkı sana ve radyoyu dınleyen dıger arkadaslara gelsın

ChAcMooL.cK DOSTUM TESEKKURLER KULAGIM HEP SENDE

SABAHLAMAYA NIYETLENDIN HERALDE.. SABAHLARIM SENLE BENDE

LEVENT YUKSEL DEN PATLAT BI TANE DE DINLEYELIM

BURAYA ISTEK YAPAN HERKESE

HACKHELL RADYO DINLEYENLERE

FATU YEMEGI YIYEMEDI ONADA GELSIN :)

meraba çakmuljum ben nane.. alerjik nane :) herkes fatuya şarkı istiyo benim başım kel mi? valla gelir stüdyoyu basarım :) sen sabahla uykumuzu açacak bişeler çal beni deli etme. beni deli etme dedim de aklıma geldi. beyza durmazdan bu kokuyu sürmeyin beni deli etmeyin şarkısını çalar mısın pls. yoksa benim fon müzini çal. arash.. boro boro :) çalmassan terket mekanı :D

ohh be en sonunda buldum bende varım dinliyen yanlız deilsin istegim sebnem ferahtan - durma tx iyi geceler herkese

ChAcMooL.cK Allah razı olsun kardesım bugunde cektin bizi :)

Emeklerın ıcın saol bıraz daha surdurseydın ıyı olurdu

yabancı yok dedin ama şimdi arabesk harici hersey dedin yabancı gecerli ise isteyebilirmiyim calarsan nightwish - ghost love score yada system of down - lonenly day

ChAcMooL.cK kaldıgın ıcın tskler kardes karnın acıktıysa (bende acıktım kopek gıbı)bence yayından sonra

bukadar ıyılıge karsı musaıtsen gelıyım alıyım senı pmden yazarım sımdı sana ortadan amele gıbı konusuyoruz :D

cok guzel bı sarkı ıstıcem eskılerden Erdal-Gulendam ınsallah vardır yoksada ben

gonderıyım kolay gelsın sana

usa'de sadece dj clue dinlerdim burdada sen olucaksın galiba.. iyi calısmalar ama keske arabesk harici hersey calsaydın milleti uykusundan uyandırırdık :D

Hawkeye Arka Arkaya Yazma Flood Yasak

Arka Arkaya Mesajlarindan Birini Sil

Chac Helal Sana Beee

Baris Akarsu - Ayrilacagiz

Super Olurdu Varsa....

yavuz bingöl den yar demedim sarkısını Hawkeye armagan etmek istiorum calarsanız cok sevinirim

tskler

nilufer - karar verdim'i knight onlineın ezik priestı pietro_albanes e yakısıklı rogue rayearth'e ve oyunun gelmiş geçmiş en iyi mage i typhona butun wenom clanına ve hackhell forumuna armagan ediyorum.

Hic Usenmiyosun Olmasada Buluyosun

Calmasanda Caldiklarina Sayardim Zaten Dostum

Simdi Neden Sana Helal Dedigimi Anlamistir Herkes

Valla ya ben hıc turkce dınlemem normalde ChAcMooL.cK sayesınde turkce dınlıyorum

zaten artık ne turkce nede yabancı dınlıcez bı poh kalmadı makınada :)

Nılufer-ask kitabi elınde varsa calarsan ıyı olur kardesım kolay gelsın sana

slm lolo yu knightonline nin yeşil yaratıgı satire:V e armagan etmek istiorum
tskler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri