Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blero sexi moves

yada
güLsen canın saolsun ;)

kime gelsin ehueh ben egoistim sadece bana gelsin :D :D

fatu r leri cok wurgulama tamam söliyebiliosun ehuehe :D

fatu' Alıntı:
Selamünaleyküm gençler
yayın başlamak üzere

aleykümselam dede nasılsın:D
nası mesaj lemm bu :) koptum walla mahsusmu yapıyon
ses genelde düşük geliyo ama fatu nun birazdaha iyi sanırım bağırıyo
alrj nane bağırmadan biraz daha arttırabilirsen sesini duyabilecem sanırım 800watt speakerım var daha fazla ses çıkmıyo o yüzdün
bende bi şarkı isticem madem yabancı çalıyosunuz NATO-Chorjavon diyelim
çalmadıysan eğer çünkü ben yeni açtım iyi yayınlar

yayın hep yabancımı olacak ..aslında fatunun geniş bi müslüm gürses arşivi vardı ,keşke müslüm arşivini değerlendirseydiniz :)..iyi yayınlar ..

Merhaba..!

Kadir Abi Seni Çok Seviyoruz Tüm ZeyTinBURNU ..! SeninLe Gurur Duyuyor ..
SelÇuk ..!
Alper..!

Sıradaki ParÇa Bizden Sizlere Gelsin Zor Şartlar Altında Bile yayına Devam eDıosunuz ARşiV Yoksa Kapıp GeLEk :D:D:D

daha yeni actım bende.sorunlar oluyo galiba arada radoyoda yada benden kaynaklanıo anlamadım neyse.
türkce istek yokmu ama yaa
warsa gökhan özen calmıcam dedin ama dayanamamı calarmısın bee:)

yoksa yabancı olarak 2pacdan bişeyler cal
oda yoksa benim adıma kafanıza göre takılın siz

hep yabancı calarsanız canıma minnet benim ayrıca sıradakı parcayı alerjiknane sana fatuya ve butun hackhell ailesine armagan ediyorum .iyi yayınlar.:D:D

haaa olurda müslüm arşivini degerlendırmeye karar verırseniz,senden vazgeçmem isterim:) Şimdi ben yabancı istekte buluncam ama fatu da yoktur biliyorum ,utanmasın diye istek yapmıcam...

Bende geldım fatu kardesım ıyı yayınlar

(gerci yanında alerjık var nasıl bır ıyı yayın olcaksa orasını bılemem) :D

Istek sarkıya gelınce arsivinizi bilmiyorum ama varsa Christina Aguilera'dan

Infatutaıon veya Genie In a bottle olabılır yoksalar eskılerden bısey calıver fatu

kardesım tskler

Fatu'cum Süper gidiyosunuz.. YerLi yabancı ayrımım yok :) Ama Fon müziğinize Hasta oLdum :) ALerjik Nane'de Çok iyi gidiyo.. dinLeyicide azaLma varmı$.. hackheLL utansın ne diyim :p ßi isteğim yok çaLacaqınız her $arkıyı dinLiyorum :)

fatu zaten şampiyonluk kacmış:((biraz fbimizin reklamını yap)
+
zaten dertlerimi biliosun:(
hazır türkceye gecelim demişken duygusal bişiler olsun
yoksa cook kopuom ben yayından cook uykum geldi yaa.pc başında uyucam böyle cıstık cıstık olmuo:D

madem herkes turkce diyo mademki senin arsivindede varmıs bende kahtalı mıcı dan bir tas attım havaya adlı parcasının remixini istıyorum hadi bakayım:D:Dsaka tabi bu arada cok ıyı gidiyorsunuz devam...

mashar fuat ozkandan sarı laleler istiyorummmmm:D:D

fatu dostum dinlemeye devam ediyoruz....cok güzel götürüyosunuz yayını..slow bişeyler bekliyoruz...

valla ben sezan aksudan adı bende saklı çalsın istiyorum... ve herkese armağan ediyotum.... Özellikle abim daywalkerra gitsin istiyorum...

arkadaşlar müzik sesleri yüksek ama sizin sesleriniz çok az geliyo neden acaba yawf....

BENDE GELDIM BENDE........!!!!!!

VITAMIN VAR..MI ??

YOKSA rıcky martin de olur :)

ya ben bi ara yayından çıkmak zorunda kaldım kendime çay falan yaptımda umarım fatunun çay tarifini ve müslümden "senden vazgeçmem" i kaçırmamışımdır:)

mashar fuat icin tesekkur ederim
burada herkesi sordugu birseyi sizin aracılıgınızla soylemek istiyorum

benim adım alı degillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:D

fatu inşallah çay bardakların temizdir dj arkadasımızı zehirleme sakın:)temiz oldugunu hiç sanmıyorum ya neyse:)

fatu korktum :( alerjık var yanında yoksa bıse dıcektım valla ya cok tırstım :(

Yayın cok guzel gıdıyor

Istek sarkım Ayna'dan Anlatmalıymıs Meger arsıvde vardır umarım

ayrıca cay ıcın afıyet olsun tskler

herkeze slm canım çok sıkkın bana mfö den sarı laleler istiyorum. çalar san çok sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri