Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Desert_King' Alıntı:
uyanık dj var mı ? :D

niran ünsal : gönül hancım yada haktan paylaşırsanız sevindirirsiniz....!
bu saatte nasıl buliim:(

sıradaki şarkı bennden cix berhana gitsin...:mutlu: :mutlu:

yayındayım dinlemeq isteyeni beqlerim...

selam ben gitarist ama ben istemiyom parçayı istek elvinden muğladki ozgurune gitsin anons yaparsan çok sewinirim . Onu çok sewdiğini soylermisin bi de şu şarkı rica etsem : onur akından sewiyorum seni pls

sevgili kardeşim teşekkürler aşşkımın isteğini çaldın şimdi lütfen benim ricamıda kırma özgürden konyadaki elvinine kargodan yıldızların altındayı çalarsan mutlu olurum. iyi çalışmalar

merhaba forum adresinize hemen üye oldum gitarist sayesinde.biraz önceki istediğim şarkıyı çaldığınız için teşekkürler.iyi çalışmalar.

chuc canım benim Almora - tears of the angels varsa bi zahmet alıım:)

chuc milleti sağır etme ben dönem ödevine dönüorum bilion durum vahim yarına yetişmesi lazım bunların kafa duman bi sigara içicem sora köpek gibi yazı yazcam. . .

SıpA' Alıntı:
chuc milleti sağır etme ben dönem ödevine dönüorum bilion durum vahim yarına yetişmesi lazım bunların kafa duman bi sigara içicem sora köpek gibi yazı yazcam. . .

bi fırtta benim için çek dostum ...isteğin varmı başka?

ewt tek bi isteğim var MİKROFON KULLANMAAAAAA:mad::D

evet arkadaşlar radyodayım tekrar...çok güzel bir yayın açarsanız sevinirim hadi canlarım..açan açtım desin pls...

açtımda abi bu müzik ne yaa kusacak pozisyona geldim harbiden patlat kurbandan bişeyler:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri