Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[crescent(kresnt) ] gece gece feridun düzağaç tan "nadas" iyi gider diye düşünüyorum....sabah 9 da dersim var hala uykum yok...ayakta olan herkese selam....
Eline saglik arkadasim evet bu dogru sarki. zaten bugünlük son istek sarkimdi beni kirmadigin icinde ayrica tesekkür ediyorum bu arada yeni avatarin benimde hosuma gitti ama dedigin gibi keske rüzgar hic durmadan devam edse daha güzel olurdu
ismimi telaffuz etmen sorun teşkil etmez benim için....nick sorun değil....son olarak ta vega "bu sabahların bir anlamı olmalı"....bu şarkı şuan horul horul uyuyan "ilker" e gelsin.....
ayrıca emeklerin içinde sağol.....fatura sorun değil hallederiz....
bu arada şuan niye yayın yok çok şey kaçırıyor muyum acaba...kimseninde sesi gelmiyor buraya
dostum senı dınlıyorum walla kafam 1 milyon oldu,canım sıkkın eğer bnm sarkıyı calarsan cok memnun olucam yoksa göz kapaklarımı daha fasla tutamıyorum bayılıp kalıcam..slmlr