Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam! funda ararın bi şarkısı vardı adını tam hatırlayamadım .. ben büyük aşkların kadınıyım olabilir ..çalarsan sevinirim .. kolay gelsin..

BriSSeiS' Alıntı:
Selam! funda ararın bi şarkısı vardı adını tam hatırlayamadım .. ben büyük aşkların kadınıyım olabilir ..çalarsan sevinirim .. kolay gelsin..

ismi ????? :saf: :saf: :saf:

ya işte adını hatırlayamadım ama içinde geçen ben büyük aşkların kadınıyım falan ..boşver yorulma ok..

O şarkının ismi

Funda Arar "Neyse"

arkadaşım yavuz bingolden ormantik :) bir parça şarkıyı sen seç zevkine güveniyorum...

funda arar sarkısının adı "neyse " imiş fatu caevaplamış ..sağol fatu..

BriSSeiS' Alıntı:
ya işte adını hatırlayamadım ama içinde geçen ben büyük aşkların kadınıyım falan ..boşver yorulma ok..

we sonunda ...... :angel:

dostum kazım koyuncuda "ben seni sevduğumi" ya da herhangibi parçası ...

abi en sonunda be
sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana çok teşekür edicem sana :ter: :ter: :ter:
teşekürler

kenan doğuludan kurşun adres sormazki reca edicem çalarsan sevinirim.o olmazsa tarkan-unutmamalı

fatu' Alıntı:
Serdar Ortaç'tan Dert Gecesi istiyorum bende..!

Bu gece dert gecesi hasretin düğünü mü var..?
Bende aşk yarası sen de kör büyü mü var..?

gelioo....:angel: :angel: :angel:

saolasın doru okudun doru :)

kardeşim özgünden elveda yı çalarsan seviniriz seni severek dinliyoruz:) kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri