Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşasın :D

Rafet Çalıyor..!

Bende bi Hülya Avşar Sensiz kaldım isteyebilirmiyim..? Varsa ve istek alıyorsan..?

O zaman Haluk Leventten Hani benim olacaktın, Sevenler ağlarmış, yandırdın kalbimi, yeter artık deli gönül

Fırsat buldukça çalarsan sevinirim..!

Yayın hayatında başarılar dilerim..! :D

illuminati' Alıntı:
tşk ederim nese durun az bekleyin bağlanır geliom:)

yayındayım elimden geldiğince istek alabilirm rock ağırlıklı olursa sevinirim:)

selam ii geceler ve ii yayınlar sizden iremden hayalet sevgilimi istiyorum. Çalarsanız memnun olurum. Dinledikten sonra yatacam

fatu' Alıntı:
O zaman Haluk Leventten Hani benim olacaktın, Sevenler ağlarmış, yandırdın kalbimi, yeter artık deli gönül

Fırsat buldukça çalarsan sevinirim..!

Yayın hayatında başarılar dilerim..! :D

Evet İrem Hayalt sevgilim Rock Verisyonu tam senin tarzın zaten..! :D:D:D

valla direk orj. versiyon var ben sevmiom bu şarkıyı işte bi orj. vers var ilk merak indirdiydim:)

bak bende burdayımm:):):):)İyi yayınlar....

Hareketlı ıstemeyecem...oyle demlenıyodum aklımageldı yayına cıkacagın sıradakı sarkı oyle bı sarkı olsunkı hafıf slow ama rock..aklım agelmıyo kafam cok bulanık...ben ve o malum kısıye ali...

Tekrar İyi Yayınlar...Ben daha buralardayım..Nevale Bıtene Kadar....

saol be abi bitanesin ;)

fazla içme sora halıyı temizlemem baq söliim:)

hata bi tek sigara atarsan sevinirim:cool:

Teşekkür Ederim. Gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. Ben Tv kameramanıyım. televizyonumuz bünyesinde radyomuz var onu dinlemiyorum seni dinliyorum. Sana ii yayınlar

kameraman74' Alıntı:
Teşekkür Ederim. Gönül rahatlığıyla uyuyabilirim. Ben Tv kameramanıyım. televizyonumuz bünyesinde radyomuz var onu dinlemiyorum seni dinliyorum. Sana ii yayınlar

tşk ederim kalsaydın yaws daa sabaha çok var:)

iyi yayınlar illuminati
haluk levent akdeniz akşamlarını çalarmısın:)
neden sırf blj lilere çaldın bu da tüm fenerlilere gelsin:):)

fbliler gelcekse çalmam :cool:

gelior birazdan:)

ben olurumda kötümü olur yaws:D:D:D yalnız bazı arkadaşlar programı katletmeye çalışıolar:D:D:D sölemedi demeyin:D:D

ben istemesini isticem ama rock muzikle hicde aram yok. serdar ortactan bir slow calarsan sevinirim yinedesecim senin tsk.

bitane bile serdar ortaç yok arşivimde sevmiorum o adamı sorry :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri