Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaf ismini istiyorum o kadar soyleyen kisi cokmu istedik.. sanki istek istedik haa Soyle Sunu :D

KiziL' Alıntı:
bu sarkiyi kim soyluyor... suanda calani klutfen soyle dj.. Hic Sevmedim de.. Hic Aglamadim de... SozLeri..
okan sölüo ben sana yollarım kızıl:cool:

KiziL Akrep ßekLiyorum... :) Hemen YoLLarsanis Sevinirim VaLLa Harika ßi Parca..

evanescence çalarmısın yaa rica etsem...her zamanki gibi ezgi içinn :D:D:D millet pardon yaa istek yokmuş :D Sağol Ķιzιℓαкяєק Sen bitanesin :) Ķιzιℓαкяєק Böyle Slow Git çok iyi gidiyosun :) Her şarkı ezgim için yaa onu çokseviyorummm :) Ķιzιℓαкяєק Efkarlanıyorum haberin olsun saten kızla ayrı şehirlerdeyz bidee içmeyelim şimdi :D

Şimdi dershane aşkımcımm :( En yakın zamanda Onuda getiricem zatii :D

Yahu radyodakı kımse bana bırakıcak mı:saf:

Radyoya esplorer'dan girmek istediğimde..!

Forbidden
You don't have permission to access /radyo/ on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.hackhell.com Port 80

Bana mı yasakladınız ne yaptınız..! :p :D

arkadaşlar radyo şuan kimde yayın yok ama bağlantıda yapamıoruz yayın yapmcaksa bi zahmet disconecnt olsun yaws :s

yayınım saat 2de. . .

radyoda şuan bi hata var sanırım o yüzden YAYIN Bİ SÜRELİĞİNE YOK GELİNCE HABER VERCEM

o nasıl oluo 1 dk

biz sabah angerla konuştuk 2den sora yayın bende borghosuen yaptığını değiştirip koymuş olması lazım

dostum alabilirsin bek cıktım .....

devam ediceksen et sorun deil sadece yeni liste gelmediği için şaşırdım istiosan devam edebilirsin çabuk yazarsan sevinirim

bende yoktum bugün haberim yok listeden falan da o yuzden aldım yayını ben bıraktım al sen :)

tşk ederim nese durun az bekleyin bağlanır geliom:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri