Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeLLo :)

Safagin KiziLLigi iLe... Merhaba... KiziLIrmaktan Gidemem Varsa CaLarsaniz.. sevinirim... OSeL oLarak Partizanima GeLSin :) Ve Adasim Akrep'e :p SevgiLerimLe..

KiziL' Alıntı:
Safagin KiziLLigi iLe... Merhaba... KiziLIrmaktan Gidemem Varsa CaLarsaniz.. sevinirim... OSeL oLarak Partizanima GeLSin :) Ve Adasim Akrep'e :p SevgiLerimLe..
:) peki kızılakrepe yokmu:( :saf: :angel:
:cool: :cool: :cool:

Grup Yorum - ugurLama

Emir ve KiziL İcin gelsin.. Dost ve kiziL dusunceye sahip oLanlara geLsin ayriyetten :) SelamLarLa..

Adasim Zaten Siz oLuyorsunuz :) KiziL - Akrep :p Tabiki Size GeLiyor Ayni Zamanda :)

Dostum Grup Yorum ÇAlarsan Coşturusun bizi :D Hadi bakalım görelim :D Ayrıca teşekkür etmeye fırsatım olmadı Coştum Çünkü

SÖledİĞİm Şarkiyi Çalarsaniz Çoooooooooooooooooook Sevİnİrİm Bu Şarki Sİze Ve Sİzİ Dİnleyenlre Gelsİn (dÜŞ SokaĞi Sakİnlerİnden) Cehennemden Cennete

arkadaşlar saat 15 de yani az sonra kızılın yayınını kesip kıa süreli test yayınına başlıcaz

zaten bu son gün az daha dişinizi sıkın pazartesiden itibaren yayın saatleri herbişi açıklancak..; )

Yuppi tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrrr Harika :)) Yasasin ßen :D

valla çok güzel seçim yapıyosun KızıL tebrik ediyorum seni :D Hep güzel şarkılar iyice coşuyoruz :D

Partizanin Adina ßen Tsk edeyim Akrep :d

Grup Yorum Susmaz SusturuLmaz...

Hiç Kimse Zorla Susturulamaz KiziL Mutlaka Sonunda Patlar...Yakında Olacak Olan Patlama Gibi....

CaLdikLariniz İcin TskLer kIzIL AkreP ... OzeLLikle iStekLerimizi..
Umarim Daha Sik Gorusurus... kIzIL MP3 Ler ßenden Siz Yeterki CaLin ...
HoSCakaLin... K.i.bakin...

Safagin kIzILLIgINDa Dustuk YoLLara..

CreSPo DoStum YoRuM Susarsa Devrimci MucadeLede Susma Noktasian GeLir ßizLer GibiLerini.. TurkuLeriyLe AnLatan Devrimci Bir Grup ßuLmak Cok Zor...
20. YiLLik Tarihi Boyunca Devrimci MucadeLesinden Sapmayan GruP YoRuM'a tskler..
Neyse Tartisma Konusu Acmak iStemiyorum SenLe Msn De Konusaßiliriz ßunlari..

KızıLa Katılıyorum çaldığın veya Çalamadığın Şarkılar İçin Teşekkürler...

bu sarkiyi kim soyluyor... suanda calani klutfen soyle dj.. Hic Sevmedim de.. Hic Aglamadim de... SozLeri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri