naser
Forum Aslanı
- Reaction score
- 0
sen calarsın da bız dınlemezmıyızzzzz
1000 gecik online var 5 kisi dinliyo :lol:First_Touch' Alıntı:niye dinlemeyelim forumumuzun radyosunu bide sen çıksan da istek yapsak:lol:
vay be saolasiniz : )naser' Alıntı:sen calarsın da bız dınlemezmıyızzzzz
ok calariz ama ondan once esra balamir bim bam bomFirst_Touch' Alıntı:o zaman benden klasik bir istek gelsin
ferhat göçerden yastayım şarkısı
benden vefasıza gitsin
tşkler..
ok ebru gundesten harika slow bi sarki gelicek : )naser' Alıntı:ebru gundes den ablamın ıstegıdır....
Ebru gundes ın sesı olsun da neolursa olsun dıyor !!!!
sagolasın!!! Sen olmasan bız neyapardıkP@S@KLI_KIZ' Alıntı:ok ebru gundesten harika slow bi sarki gelicek : )
sen istersinde ben calarmiyimProwL' Alıntı:türkçe rock isterim P@S@KLI![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:sen istersinde ben calarmiyim![]()
ne istiyon teoman-resimdeki gozyaslari uyar mi:lol:
ben bunun son albumunu yuklemistim ama bulamadim atta gitmisProwL' Alıntı:uyar uyar :lol: veya teoman sondan bir onceki album "gokdelenler" şarkısıda olabiler![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:ben bunun son albumunu yuklemistim ama bulamadim atta gitmis![]()
simdi bi sarki calicam kafalar boyle olucak kopucas tamam miProwL' Alıntı:Buda olur kafaları görim![]()
![]()
![]()
P@S@KLI_KIZ' Alıntı:simdi bi sarki calicam kafalar boyle olucak kopucas tamam mi
manga-rep rep diye bisiy boyle bisey :lol:
bilmiyorum o sarkiyi yok yani ...coolrap' Alıntı:2pac den şarkı istiyorum var mı ?
hic sevmem kendisini hic bi sarkisi yok ....First_Touch' Alıntı:tuğba ekinciydi heralde o kadnın adı 'o şimdi asker' şarkısını söyleyen
onun kutu kutu diye bi parçası var çok güzel onu çalarmısın pasaklı