Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kızma hocam
yayın çok hoş kolay gelsin ama yorulmuş geliyo sesin teşekkürler

30 dk kadar yayın bende 2-3 istek çalabilirim bu boşluğu doldurmak lazım

yayının sahibi olan arkadaş gelirse pm atsın pls!

istek olmadı ben gidiom yaws:p:cool:

tekrar yayaındayım haberiniz olsun die flood yapıorum sora sorun olmasın flood yapmışsın dieni vururum:p

fatu nerdesin :p

Sen çağırırsında ben gelmezmiyim..?

Gece Yolcuları istemiyom tamam..! :D

Kıraç Yıllar Sonra istiyorum..!

:D:D:D

şebnem Frah Mayin Tarlsi çalrsan Sewinirim Dj Ye Geçmiş Olsun Diyorum Burdan

buraq_123' Alıntı:
şebnem Frah Mayin Tarlsi çalrsan Sewinirim Dj Ye Geçmiş Olsun Diyorum Burdan

saol kanka tam gribi atlatıodum bide bacak gitti iimi 2 kişi ile zor yürüom hadi hayırlısı nese site tekrar yayında devam edelim kaldığımız yerden

iyi yayınlar ali beyh...:):):)bak bende burdayım...yorulmusun sankı..Yuksek sadekat belki ustumuzden bırkusgecerı calarmısın..Lutfeennn..hayır bılgısayrda varda sen cal be senden dınleyeyım su sarkıyı..Iyı yayınlar sana alicim...sadece sana ve bana gelsinmi??:):):)

devamm edioruzzzz rocka dönüoruz valla uyucam yoksa:D

kopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopkopko

kızılcık istek alıyomusun
çalıyosan ferhat göçerden yastayım çalarmısın...
hade iyi yayınlar...

deli dana yayinda mutlaka dinleyin :mad:

deli dana teoman dan resimdeki gozyaslarini calarmisin
yada kafana gore bisey cal iste :saf:

adamım benım cal kardeşim,,varsa yüksek sadakatde çalarsan sevınırım

Kendi sesini kısmana gerek yok..!

Şu müziğin sesini biraz daha artır gerisini biz ayarlarız..! :D

eep büle kendi memleketinle ilgilimi çaliyısın sen be..?

hheeeee..? bizim oralardan da çal be eyyy..!

kizdirma beni valla amamda bayılanı da alır gelırım oraya..!

Eyy bana bi cal bakalım be bi sertap şarkısı..!

Hade bakem..! Hade..!

kızancıkları uyutmuşuz zaten..!

varmı bi kasap be kasap çal istersenn sen bee..!

Yaw Callin şu Pasakliya Adam Gibi şarkisini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri