Radyo Anons we İstekler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalga gecmek gıbı olmasın hekhılll :(:(:(:(

Mumkunse Nostaljı ıstıyorum Ases

Referans Sağlam yerden geldi..! ;)

İstek almıyormuşsun..! Anonsunda öle dediğin için bende illa bir tane istiyim dedim..! Sende illa benimkini çalma..! ;)

Soner Arıca Dön şarkısının Dans Remix'ini istiyorum..! 2006 yazı için özel yapımını..! :p

Hahahahah Kapak olduk yayına iyimi :D:D

Yazmıyorum abı daha mesaj falan rezıl kepaze olduk suraya bak Neyse nıckler okunmakta zorlanıo adım Aras

Istek sarkımız;Gokhan Kırdar -Ustume basıp gecme yar

tamam ben ilettim alerjiknane arkadaşımıza eksikleri... tek bişey kaldı alerjiknane daha önce başka bi sitede yayın yaptığı için oradaki hayranlarını hackhell üyesi yapıp isteklerini buradan yaptırmak:) kanka banada şarkı gönder senin arşiv fazla geniş olmadığı için takıl kafana göre:)

Ferda Anil Yarkin- Sonuna Kadar Geldim Askin

YOK BEN HAREKETLI DEVAM EDEYIM DIOSAN ALTERNATIF: HANDE YENER - ASKIN ATESI

Hackhell Ailesine Fatuya

St.anger'a

ASES'E DE

Hackhell Gececilerine Tskrler

BURDAN KOLAY UYE OLUNAN BI FORUM VAR MI BILMIYORUM :) UYE OLMADAN ISTEGE KARSIYIM HEHE :)

üye olsunlar dj kardeş istek yapmak için ilet onlara birde selam söyle ; )

ve pasaklıya benden mfö den Benim hala umudum var ı çalarsan sevinirim ....

Isteq olayına gelince..

Saten bu test yayını artıq idare etsinler.. bu günlüq yayn saatlerini düzene yerleshdrdiqden sonra.. [email protected] dan isteq alabilr olucaqsın saten..
Bölüm deilde panel tarsı bi girishmde olabilr.. daha sonra..
bu dinleyicinin younluuna baglı olr taby..

ii 4umlar.. & radios Media..

biliyorum mfo dan sarı laleler caldı ama ilerleyen saatlerde birdaha calarsan sevinirim .

Hayır yaa biz seni kovmicaz..! Biz seni çok sevdik..! Ases'i de çok seviyoruz zaten..!

Sabaha kadar dinlicez..! :p

Yazmışken bide istek yapiyim bari st_anger dövüyor sonra beni burda geyik yapma istek yap diyor..! ;)

Tarkan - Ölürüm Sana istiyorum varsa yoksa Dudu istiyorum..! Oda yoksa söyle anonsta,

Şu deneme dj.lerine yardım etme sitesine bida girersin olmazsa..! ;)

Test yayını olmasına ragmen cok ıyı gıdıyor hayırlısı olsun tskler emegı gecenlere

bak yine kankan yardım ediyo sana her ne kadar arşiv konusunda ona yüklensende st.anger(st engır) dream_girl(drim görl;)
tamam tamam inan arşivine lafım yok harbi fazlasıyla inandırdın:)
bu arada istek gelmiyosa eğer demek çalınan şarkılardan memnun millet;)

Boş bırakırmıyıs hiç sen yeterki istek al..! ;)

Sinan Erkoç - Rayına Oturmuş Dönüyor Dünya Paramağının Ucunda Her Gün Bayram Sana Nasıl Olsa..!

Adlı şarkı varsa istiyorum chackmool.ck, ases, hocuspocus, romeo_mad ve st_anger kardeşlerime gelsin..!

not: Dinlenmediğini sanma sakın istek yapmıyos diye..! :p
sana yeterince cepten istek geliyor o yüzden istemedik..!

Evet fatu kardesıme katılıyorum tskler

1 sarkı ıstedım caldın 1 tane daha ıstıyebılırmıyız?

fatu sonuna kadar katılıyorum Fon muzıgı ve alerjikin sesi arasında buyuk bır fark var her seferınde kumandaya gıdıo el bıktım DJ Alerjik bı cozum uygula ayrıca gonderdıgın sarkı ıcın tskler

Izel-Ah yandım bu sarkı bende vardı sılınmıs calarsan sevınırız eger yoksa magnetanın dedıgı gıbı kafana gore bısey calabılırsın.Tum Hackhell ailesine gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri