Radar isimli uyenin forumda acmis oldugu "Yeni msn eklentileri Full" topiç hak.

İlgin ve dikkatin için teşekkürler. Ağırlıklı olarak site üyelerinin bu tür konularda çok bilgili olduğunu zannetmiyorum. O yüzden de bence mod. arkadaşlara ve bu tür işlerden anlayan arkadaşlara önemli görevler düşüyor.
Tekrar dikkatin için teşekkürler. Emeğine sağlık

Duyarlılığın,ilgin, ve uyarın için sağolasın dostum. Umarım indiren arkadaşlar bu konuyu okur gerekli önlemini alır. Tekrar cok tşk edreim

gotcha78' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=76203 vermis oldugum link'te Radar isimli arkadasimiz Yeni MSN Eklentileri adi altinda paylasim yapmis ve verdigi prgramlardan bir tanesi herkesin bildigi Bmripper 1.27 (Winks/emoticon eklemeleri) digeride Fulyapl.exe adi altinda supheli bir dosya idi.

Suphe uzerine Fulyapl.exe dosyasini AVP ile arattirdigim zmn herhangi bir trojan bulamadi. Sonra dosyayi Winhex metin editoru ile exe yapisini inceledigimde Gmail smtp server protokulu olan "gmail-smtp-in.l.google.com" smtp adresine ve bu protokolden loglarin gidecegi [email protected] adresine rastladim.

Konunun acildigi bolumde Radar arkadasimizdan aciklama istedim + pm attim ama hic bir aciklama gelmeden konuyu silmis. Hackhell yonetici ve adiminlerinin konuyu arastirmasini istiyorum. Cunku verilen dosya gercektende server dosyasi ise ve dosyayi indiren 200 den fazla hackhell uyesi var ise herkesin konusmalari ve loglari su anda yukarida bahsettigim server adresine gidiyor. Konunun acikliga kovusmasi icin buraya yazdim. Ben gibi sirket pclerinden forumunuza giren ve hackhell uyelerinin paylastigi dosyalarini tereddutsuz indiren bir cok kisi var. Umarim ben yaniliyorumdur. Simdiden ilgi ve alakaniz icin tesek.ederim. iyi forumlar..

selam beyler öncelikle böyle bişey buldugun icin teşekkürler
2CİSİ BANA GICIKLIGIN MI VAR YADA AMACIN NE BEN BUNLARI PAYLAŞDIM
MSN FULL EKLENTİDE BÖYLE BİŞİ VAR ŞÜPELİ DEDİLER BENDE LİNKİ SİLDİM
FULL KEYLOGER ARTIK CALIŞMIYOR ONUDA KAPADIK SENİN GİBİ ÜYELERİN CAMUR CULARIN YÜZÜNDEN

KOCUM BEN 1 BUCUK SENEDİR BURDAYIM BELKİDE DAHA FAZLA
BENİM SUNDUGUM PROGRAMLARDAN YADA BİŞEYDEN MSN Sİ YADA BAŞKA BİŞEYİ HACKLENEN VARMI LÜTFEN BURAYA YAZSIN BUNU SEN KOYDUN CEKDİM HACKLENDİM DESİN

BENİ BANLAYAN GÖREVLİ ARKADAŞIMIZDA ARTİSLİK YAPMASIN GEREK YOK
BEN İSTENMEDİGİM YERE GELMEM BURASI GÜZEL MEKANIMIZ OLSUNDEDİK AMA
BURASIDA BOZULUYOR BİKAZ SORUMSUZ KİŞİ TARAFINDAN SANIRIM
BURDA MOD LARIN YAYINLADIGI BİCOK ŞEYDE ANTİLER BANGIRDIYOR
AMA BEN BÖYLE BİŞEYE BAŞVURMADIM CÜNKÜ HERKES PAYLAŞIYOR

RadaR Nick Acıl mayacaksa LÜTFEN BUNU DA BANLASIN OBANLAYAN ŞAHIS
BENDE NERESİ BENİM SİTEM NERESİ DEYİL BİLEYİM GELMİYEYİM OKY HADİ BEKLİYORUM OKİŞİYİ

gotcha78' Alıntı:
İyi niyetli olarak dusundum su ana kdr ama olmadi artik Radar adli uyenin paylasimini ben iyiniyetli ve bilincsiz olarak alinti yapmis oldugu kanisinda degilim.

1- Forumda dikk.ederseniz yine Radar adli arkads AVP lere yakalanmayan bir keylogger'i paylasima sundu. Yapilan keylogger de Delphide yazilmis bir programdi. Verilen Fulyapl.exe dosyasida delphi ile hazirlanmis ve ne yazikki AVP'ler hic bir sey tesbit edemiyor.

2- Yeni Msn Eklentileri die bir sey yazilmis baslik olarak suphe cekmemek icin bmripper 1.27 verilmis (buyuk bir ihtimalle bunu yem olarak kullandilar) asil dosya fulyapl.exe serveri yedirmekti herkese.

3- Fulyapl.exe nin sever boyutu kdr kucuk olmasi bile supheleri uzerine cekmekte gec kalmadi. Winhex ile baktigimda "gmail-smtp-in.l.google.com" Gmail'e ait smtp server adresi ve loglarin gidecek oldugu [email protected] mail adresini tesbit etmek zor olmadi. mail adresine dikk.edin sdc loglari takip edmek icin alinmis bir adrese benziyor.

4- Radar arkadasima konu ile ilgili aciklama yapmasi icin forumda mesaj attim cvp gelmedi. arti olarak ozeline pm attim yine cvp gelmedi. Ustelik icinde bir sey var die konuyu kendisi silmis.

5- Eger tesbitimde hakliysam adi gecen dosyayi indiren ve bilgisayarinda calistiran tum uyelerin bilgisayarlarina format atmasi gerekiyor. Cunku antiler bulamiyor. Herkese iyi gunler ve temiz paylasimlar dilerim...

teşekürler arkadaşşş eline saglikkk

msn eklentileri kullanmasamda birilerinin bu vb programlari bizler icin inceleyip, durumu haberdar etmesi gercekten guzel ve saygi deger bir harekttir.
Te$ekkuler

xRadaR' Alıntı:
selam beyler öncelikle böyle bişey buldugun icin teşekkürler
2CİSİ BANA GICIKLIGIN MI VAR YADA AMACIN NE BEN BUNLARI PAYLAŞDIM
MSN FULL EKLENTİDE BÖYLE BİŞİ VAR ŞÜPELİ DEDİLER BENDE LİNKİ SİLDİM
FULL KEYLOGER ARTIK CALIŞMIYOR ONUDA KAPADIK SENİN GİBİ ÜYELERİN CAMUR CULARIN YÜZÜNDEN

KOCUM BEN 1 BUCUK SENEDİR BURDAYIM BELKİDE DAHA FAZLA
BENİM SUNDUGUM PROGRAMLARDAN YADA BİŞEYDEN MSN Sİ YADA BAŞKA BİŞEYİ HACKLENEN VARMI LÜTFEN BURAYA YAZSIN BUNU SEN KOYDUN CEKDİM HACKLENDİM DESİN

BENİ BANLAYAN GÖREVLİ ARKADAŞIMIZDA ARTİSLİK YAPMASIN GEREK YOK
BEN İSTENMEDİGİM YERE GELMEM BURASI GÜZEL MEKANIMIZ OLSUNDEDİK AMA
BURASIDA BOZULUYOR BİKAZ SORUMSUZ KİŞİ TARAFINDAN SANIRIM
BURDA MOD LARIN YAYINLADIGI BİCOK ŞEYDE ANTİLER BANGIRDIYOR
AMA BEN BÖYLE BİŞEYE BAŞVURMADIM CÜNKÜ HERKES PAYLAŞIYOR

RadaR Nick Acıl mayacaksa LÜTFEN BUNU DA BANLASIN OBANLAYAN ŞAHIS
BENDE NERESİ BENİM SİTEM NERESİ DEYİL BİLEYİM GELMİYEYİM OKY HADİ BEKLİYORUM OKİŞİYİ

Dikkat ettiysen seni yargisiz infaz etmedim, oncelikle mantikli bir aciklama istedim. Hatta ozeline pm attim sen ne yaptin hic bir aciklama yapmadan dosyayi sildin. Forumda o dosyayi indiren 200'den fazla uye vardi bir aciklama yapmaya ihtiyaç bile duymadin.

Ayrica uslubunu hic beenmedim. Kocum fln + modlara artislik yapmissiniz fln gibi sozler sarfetmissin. Hic yakistiramadim. usulune uygun mantikli bir aciklama yapsaydin ve bende tespitlerimde haksiz ciksaydim bir ozur borclu olurdum en fazla sana. Ama sen bu aciklamanla daha cok sey kaybedersin gibime geliyor.

Simdiden yolun acik olsun diyorum.

gotcha78
uslübümü sanamı sorucam bana kıllıgınvar yada bişeyler peşindesin
söylemek istemiyorum şimdi

senin nefes aldıgın kadar ben bu sitede günlük onlineyim
hak deyil hack yazmasını bil bişeyler bilmiyorsanda araşdır
benim konularımdan msn si hacklenen birisinide burada örnek ver
benim senin gibi bişeylere igtiyacım yok uyarını aldım linki sildim

site sana kalsın şimdi hadi bakalım....
o nick senden önemlidir biliyormusun cizgili oldugu halde?

Radar arkdsim olayi kisilestirme pls. Senden bir aciklama istedim ses yok. ozeline pm attim yine ses yok. sonra
icinde bir sey var die sen dosyayi sildin. Sana bir kac sorum var;

1- Vermis oldugun Fulyapl.exe dosyasinin icinde ne var.

2- gmail smpt protolu olan "gmail-smtp-in-1-'google.com" adresin dosya icersinde ne isi var.

3- dnzlog2@gmail adresi kime ait

sen bu sorularin cvpbini ver once.sonra kimin ne bildigine ne kdr sure online olduguna karar veririz.

sen rahatsız mısın yada piskolıjinmi bozuk?

altında neyazıyor ALINTI bennerden biliyim hayret bişey sin

burda hic bişeye sen karar veremezsin üyeler fesat olmayan paylaşımcı kişiler karar veriri yönetimde
geregini yapar oky şimdi flode giriyor konu artık yazmıyacagım

cok teşekkür aldınmı?

xRadaR' Alıntı:
sen rahatsız mısın yada piskolıjinmi bozuk?

altında neyazıyor ALINTI bennerden biliyim hayret bişey sin

burda hic bişeye sen karar veremezsin üyeler fesat olmayan paylaşımcı kişiler karar veriri yönetimde
geregini yapar oky şimdi flode giriyor konu artık yazmıyacagım

cok teşekkür aldınmı?

ohh ne rahat sin bea. altinda alinti yaziyor gormedin mi. Tabeki gordum bir de kendi paylasimim deseydin sasardim ztn. Ayrica ben deil ama sen rahatsizsin. Saglikli dusunmeden msj yaziyorsun gibime geliyor. Yazilanlar ortada hackhell uyeleri okur ve takdir haklarini kullanirlar. Herkesin gorusune saygimiz varidr. İyi aksamlar.

Geri