Race Driver GRID - 2008 [FuLL RiP][RS]

wallah bir torrentten tek parça olarak 4 günde indrdm :D

ama kurdum yemedi halbuk en azından asgari gerksnmlerni karşlydu blgsyar :S

Süper oyuna benziyor indiriyorum çok sağol.

bende 24.rara gelince winrar hata verio yanlış şifre diye 24üncü partı 5-6 kere indirdim bi sonuç yok.yardımcı olabilecek varsa sevinirim
!
C:\Documents and Settings\yanes\Desktop\Race_Driver_GRID_Full_Rip.part24.rar: Race.Driver.GRID.Full.Rip.Multi.5-Team.JPN\Race.Driver.GRID.Full.Rip.Multi.5-Team.JPN.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)

verdiği hata bu

sıfreyı kopyala yapıstır deıl kendın yazmayı dene :hhsigara

sağolasın ellerin dert görmesin.

Shark@Hackhell şifresi yanlış arkadaşlar. İster manuel yazın ister kopyalayın YANLIŞ

bunun şifresini bilen yok mu aramızda??

KONU SAHİBİ YARDIMI OLABİLİR Mİ
YA DA OYUNU SORUNSUZ ÇALIŞTIRANLAR??

LÜTFEN!!

Yanlis degil kardes,ben denedim calisiyor

Oyun grafikleri mukemmel,super oyun ama biraz zor

PC isine gelince,hddsi yavas ve ekran karti iyi olmayanlar denemesin bile,yarim saatte oyun anca kuruluyor ama degiyor sonunda

Upload eden arkadasa cok tesekkur

öncelikle teşekkürler ... ancak rar dan çıkartırken 24. partta hata verdi... 51.6 mb son part... yanlış yaptığı bi nokta varmı acaba...

Teşekkürler Shark Güzel Oyun.. Sorun yaşayan arkadaşlar Ben yüklediğimde partlar bu şekilde çıktı Şifre doğru. CP yapmadan elinizle yazın bide.

arkadaşlar bende şuan indiriyorum ve merak ettiğim bir şey var. Crack dosyası içinde var mı yoksa başka yerden crack dosyasını da indireyim mi? Şimdiden teşekkürler Shark arkadaşım senin uploadlarında hiç sorun yaşamadım eminim bu da sorunsuz olacaktır. Cevap bekliyorum.

bu oyunu kgb ile sıkıştırman mümkün mü?
zamanını alır ama 1 numara işe imza atarsın

yinede teşekkürler

yaaaaa dostum çok sağool beni perişan ettin bu oyuna bayıdıııım süper lakiiin yüklemeyi mi beceremedim nedir (Your graphics cart does not support Shader 3.0,which is needeed by the game ) uyarı veriyor beni perişan ediyor bu işin bi yolu var mıdır kardeş sağolasın

yaaaaa dostum çok sağool beni perişan ettin bu oyuna bayıdıııım süper lakiiin yüklemeyi mi beceremedim nedir (Your graphics cart does not support Shader 3.0,which is needeed by the game ) uyarı veriyor beni perişan ediyor bu işin bi yolu var mıdır kardeş sağolasın

Ekran kartın shader 3.0 destekli olması gerekiyor malesej senın 3.0 deil oyunu oynaya bilmen için shader 3.0 destekli ekran kartı almalısın

bende 2.5ghz core duo var ati radeon hd 2600 var 512mb 3gb ram var kasar mı acaba

Geri