abi ben resimleri göruyorum ama eski programı gerigetirdıgımde abuk sübuk yazılarcıkıyor onu nasıl yapcam yanı nasıl kulllacam ben yapamadm bana videolu anlatım yapabilirsmısın eski sildıgın program geri getirmıyi resmı geri getirdım ama progeramı başaramadım
derdini anladığım kadarı ile yorumlamaya çalışayım.
1-Kurtarma programları pc de kayıt edilmiş bilgilerin tamamını kurtaramaz.Özelliklede programların setup halinde değilse.Yani dosya olarak kurtarabilir,programın çalışır halini kurtaramazsın.Böyle bir şey mümkün olmuş olsa idi hh den bu güne kadar indirdiğim 2500 e yakın program var.Ve hepsini denedim.İşime yarayanları setup olarak bir klasöre kaydettim.Yaramayanları sildim.Şimdi hepsini kurtaracağını varsaysak bende şu an en az 15000 program yüklü olması gerekir.
2-Kurtarma programları pc den silinmiş dahi olsa üzerine veri yazılmamış bir bölümü kurtarır.Yani senin kurtardıkların pc den silinmiş bir bölümün üzerine henüz yazılmamış bir yerdir.Bu tür programlarda amaç verilerin kurtarılmasını öngörsede hepsini dört-dörtlük geri alamaz.Ama kurtarabildiğimiz kardır.
Yanlız anladığım kadarı ile sen programı kullanamamışsın.Videolu anlatım yapmak,benim için bulamadığım bir zamanı istemektir.Keşke vaktim olsa.
Sana şu tavsiyede bulunayım.
50 mesajı bulmak için mecburen sağa-sola bol bol mesaj yaz.Sonra;
kurtarma programını kullanmaya başlayarak her aşamasında print-screen yap ve
bu print resimlerini
www.tinypic.com a upload et.Linklerini pm yoluyla bana at.Programın neresini kullanamadığını büyük ihtimal görme şansım olur.
Zaten resimli açıklamam yeterli sanmıştım ama pc için yeni kullanıcılar zorluk çekebilir.
Bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım.Yapabileceğim şimdilik bu kadar kardeş.
2 günlük bir seminerim var,pm den ulaşırsan 2 gün sonra cevap vermeye çalışırım.