R_Studio 4.2

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
08.11.2014 link çalışıyor

HH dahil bir çok forumda yanlışlıkla atılan formatlar,silinen dosyalar sonucu kaybettiğimiz verileri geri getirmeye çalışan bir çok program var.Ama hepsi ya eksik,yada bozuk dosya getirmesinin yanında saatlerce bekleyerek sabrımızın sınırlarını ölçmektedirler.
Daha önce xp yüklü ve C_D_E olarak böldüğüm laptopuma servis formatı çakarak Vista yüklemiş ve yaklaşık 80 Gblık verimi uçurmuştu.Bu programla hasarsız ve eksisiz tüm dosyalarım geri geldi.
Kolay bulunan bir program değildir.Ama boyutu 5.6 Mb olmasına rağmen büyük işler yapıyor.
.

Programı Klasik olarak kuruyoruz.Antibiyotik ve serum içindedir.Kullanıcı adı reklam değil aldığım yerdir.Sonra laga luga olmasın.Bu tür programların nasıl kullanılacağı ise aşağıdadır.Rast gele...

LİNKLER YENİLENMİŞTİR 01.03.2013

MEDİAFIRE

RAR PASS: [B][COLOR="Blue"][email protected][/COLOR][/B]

İlk önce geri getirmek istediğimiz sürücüyü seçiyoruz.Ben D yi seçtim.Her şeyim orada idi...

2aha4vp.jpg

İşaretli olan kısma basarak taratmaya başlayacağız...

eagytd.jpg

İstediğimiz dosya tiplerini buradan seçeceğiz

2hdtf9w.jpg

o05dlh.jpg

Scan diyerek taratmaya başlıyoruz ve sonuna kadar bekliyoruz..

2qcp7rc.jpg

24ay87n.jpg

dq2an6.jpg

2mdid0y.jpg

TEŞEKKÜRLER hafıza kartlarındaki verileri de geri getiriyor mu?

flash bellektekini geri getirdi ama
hafıza kartını denedim desem yalan olur
yanlız pc de ne kadar harici sürücü arsa görüyor sanırım geri getirir
tabanı 5 mb lk program indir ve gör kuzay
hoşuna gidecek

bu arada geri getirme başarısı silinen verinin üzerin başka veri yazılmamış olmasına bağlıdır.

Sizin anlayacağnız
Pc yi format atıp sattığınızda bütün geçmişinizi yeni alan görebilir.Buda yeni bilgi olsun

gÜZEL PAYLASIM .lİNKİ YENİLEMİSİNZ

Linke Serum Tak şok Yap Bişe Yap Antibiyotik Ver Ulaşalım Bu Programa Tşk Ederim.

kardeşim vakit darlığı diyonda sanki diyer upload firmaları cokmu kötü rapidin yanında.
bir ton firma var. file sharing yaz google da cıksın.
10 kişi faydalanacağını biliyonda niye halen keçilik yapıp rapide yüklüyon bizimde zamanımızı calıyon.... yok sana teşekkür...

rapidde suyunu cıkardı artık oda ayrı mesle download hızı ezik üstelik...

kardeş merhaba link ölmüş tekrar verebilirmisin:bow:bow

kardeşim vakit darlığı diyonda sanki diyer upload firmaları cokmu kötü rapidin yanında.
bir ton firma var. file sharing yaz google da cıksın.
10 kişi faydalanacağını biliyonda niye halen keçilik yapıp rapide yüklüyon bizimde zamanımızı calıyon.... yok sana teşekkür...

rapidde suyunu cıkardı artık oda ayrı mesle download hızı ezik üstelik...

terbiyesiz,bulmuşun işte erken davranaydın indirirdin,beleşe 500 dolarlık program bulmuşsun sabretsene

senin gibilerin teşekkürü ile dönmüyor aslanım burası
sana inat akşama yine rapide yükleyeceğim KEÇİ

emeğine sağlık fakat rar şifresini göremedim yazabilirmisin

Bilader rar şifresi nedir bunun=?

Herkes teşekkür ediyor ( Ben dahil ) ama Rar şifresini bilen yok.

Geri