R-Studio 6.1 Build 152021 Network Edition

uzeyir1990

New member
Reaction score
0
2c92b4efc01d9917c5372fac1beb0b36.jpeg

R-Studio güçlü, maliyet-etkin disk kurtarma yazılımı bir aile. Başlangıçta deneyimli veri kurtarma uzmanları için R-Tools Technology, Inc tarafından geliştirilen R-Studio ölçeklenebilir ve kullanıcı dostu all-in-one veri kurtarma aracı olarak yeniden tasarlandı. Kullanıcı arayüzü sezgisel bir ile en gelişmiş dosya kurtarma ve disk onarım teknolojisini birleştirerek, R-Studio kurumsal ve profesyonel düzeyde veri kurtarma uzmanları bu giriş seviyesi kullanıcıların deneyimi engel olmadan ihtiyacınız olan araçları sağlamaktadır.

Download:
Kod:
http://turbobit.net/3m2mwso31o5p.html

kurtarmam gereken excel dosyalarım vardı. Son umud olarak denedim ama kurtardığı dosyalarıda görüntüleyemedim. Excel içeriğini bozuk gösteriyor.

αqqα уєкяυ;1970113448' Alıntı:
kurtarmam gereken excel dosyalarım vardı. Son umud olarak denedim ama kurtardığı dosyalarıda görüntüleyemedim. Excel içeriğini bozuk gösteriyor.

harika bir programdir eger ki cok uzun zaman gecmediyse silinen dosyalari geri alman gerekli

harika bir programdir eger ki cok uzun zaman gecmediyse silinen dosyalari geri alman gerekli

4. günde geri getirdim dosyalar geldi ama excel içeriğinde yabancı karakterler çıkıyor. Excel repair programıyla da ayrıca düzeltmeyi denedim ama olmadı.

αqqα уєкяυ;1970113459' Alıntı:
4. günde geri getirdim dosyalar geldi ama excel içeriğinde yabancı karakterler çıkıyor. Excel repair programıyla da ayrıca düzeltmeyi denedim ama olmadı.

güzel kardeşim,
bu program ile ilgili neredeyse uzman deneyimine sahip oldum :),profilimden açtığım konulara bakarsan bunun eski versiyonunu paylaştım ve nasıl kullanılması gerektiğini kendimce anlattım ama işe başlamadan önce tek geçerli kural;

format atmadı iseniz disk birleştirici çalıştırmayacak,

format attı iseniz pc nizi bölümlerken tıpkı eskisi gibi bölümleyip hiç bir program yüklemeden sadece bu programı yükleyip çalıştıracaksınız.

Zira üzerine veri yazıldıktan sonra hiç bir program sağlıklı bir şekilde dönüşüm yapamaz.

Geri