R.Çalımbay ile Adım adım başarıya!

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
adim-adim-basariya-299830.jpg

Eskişehirspor Çalımbay ile her geçen gün daha başarılı sonuçlar alıyor.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kırmızı-siyahlı takımla bugüne kadar 41 Süper Lig maçına çıktı. Toplam 13 kez galip gelen Çalımbay'ın takımı, 13 maçı beraberlikle sonuçlanırken, 15 kez mağlup oldu.

12 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Eskişehirspor, 5 Haziran 2008'de Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Çalımbay'ın hedefi uzun bir aradan sonra Süper Lig'e dönen Es-Es'in ligde kalmasını sağlamak oldu.

Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, geçen sezon 10 kez rakiplerini yendi. Ligin sonuna doğru düşme potasına giren Es-Es, 9 maçta berabere kaldı. Geçen sezon 15 kez mağlup olan Çalımbay'ın ekibi 48 gol atarken, kalesinde 49 gol gördü. Yeni takımıyla ligde kalmayı hedefleyen Çalımbay, topladığı 39 puan ile bunu başardı.

Bu sezon da Es-Es'in başında 7 maçı geride bırakan Çalımbay, geçen sezona göre çok daha iyi bir performans sergiliyor. Ligde 4. sırada yer alan Eskişehirspor, bu sezon evinde yaptığı 3 maçı da kazandı. Deplasmanda yaptığı 4 maçı da beraberlikle sonuçlanan Es-Es, ligdeki yenilgisiz 4 takımdan biri. Bu sezon 11 gol atan Çalımbay'ın takımı kalesindeki 8 gole engel olamadı.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor 41 maçta toplam 59 gol atıp, 57 gol yedi.

spor3​

Bu sene gerçekten güzeL top oynuyorLar. . .

İNş dewam ettirirLer

Es-es Anadolu takımları içinde en sevdiğim takım. İnşallah böyle devam ederler.

İstikrar Rıza hoca,istikrar Es Es başarılar iyi gidiyorsunuz...

Geri