Rüya!

bana arada sırada olur.. hep eski evimizin balkonunun köşeinden bakarken birden aşağı düşerm ama hiç çakılmadım..

bende yüksekten düştüğümü görüyorum. ama yere çakıldığımı hiç hatırlamıyorum...
tam yere ulaştığım anda uyanıyorum. ama öyle bi zamanlama oluyor ki, yere çakılmama cm ler kala uyanıyorum. heralde çakılırsam felç olurum gibi hissediyorum....
çünkü o düşme anı bile o kadar korkunç ki

Hiç bosuna heveslenmeyin. Kimse yere çakılmayı başaramaz. Olurda bunu başardıgını iddia eden varsa ya gerçekten sorunları vardır, ya da yalan söylüyordur. Eger yalan söylemiyorsanız bir psikologa gidebilirsiniz, Çünkü ihtiyacınız var.
Genelde insanlar santimler kala uyanır, istisnalar hariç.
Hiç bir insan rüyasında ölemez, rüyamda öldüm diyen bir insan yoktur. Çok kötü bir şekilde yaralanabilirsiniz, nefessiz kalabilirsiniz vs.. herşey olabilir ama ölüme ramak kala uyanırsız. Tıp bu olayı su an açıklayamamaktadır.
Ama inanın rüyada bile olsa öldügünüzü görmek pek hoş bi his olmayacaktır ganımca :)
Şahsen ben görmeyi istemem.

Bende o rüyayı çok gördüm ve her seferinde yere çakılıyordum

Sozume sole baslayım ben aynı ruyayı 10-15 kere gordum eminim sizlerde gormussunuzdur ruyamda yuksek bi yerden asagı dogru dusuodum ama hiç yere cakılmadım duyduguma gore cakılanlar sağ cıkmıomus bu ruyayı gorupte yere cakılan varsa solesin tamamen merak konusu dogrumu bilmiorum

Arkadaşım bende bu rüyayı defalarca kez gördüm ve çoğunda da yere çakılıyordum ama hiçbir şey olmadı sadece yere düştüğün an vücudun çok korkunç bi şekilde uyuşuyor

rüya içerisinde bir süren var ruh çok kısa bir sürede 3 veya 5 sn. içerisinde dünyanın her yerine gidebilir rüya esnasında bir çok kez uçtuğunu binadan düştüğünü görebilirsin eğer ruh bedene geç kalırsa ölürsün bu süre içinde gecikmişse bir anda beden de değişiklik olur ve kalp hızlanmaya başlar bedene girdiği anda düşüş bunun benzeri bir korku ile benden bir anda uyanır ben böyle biliyorum

evet aynen böle oluyo olay..eğer o uçurumdan düşme anında bilincin açıksa yani ne yaptığını bilior isen kontrolün dahilinde dünya çevresinde astral seyahate çıkma imkanın var ancak bu belirli bi süre zarfı için geçerli olan bişey..o süre zarfını aşarsan ölümle sonuçlanıyo olay benim bildiğim de böle

Geri