Rüya!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Sozume sole baslayım ben aynı ruyayı 10-15 kere gordum eminim sizlerde gormussunuzdur ruyamda yuksek bi yerden asagı dogru dusuodum ama hiç yere cakılmadım duyduguma gore cakılanlar sağ cıkmıomus bu ruyayı gorupte yere cakılan varsa solesin tamamen merak konusu dogrumu bilmiorum

Öle bişi yok ben küçükken rüya görüyodum hemde her akşam aynı şeyi ve kalkınca acayip ağlıyodum kendimi tutamıyordum.Annemler tam kurşun döktüreceklerdi benim kabuslar bitti.

Sende bir kere rüyanda çakılmak için caba harca bak görüceksin bişi olmuyacak.

ben genelde bungee jumping yapıorum ama sonra tıtreyerek uyanıorum

ben genelde bungee jumping yapıorum ama sonra tıtreyerek uyanıorum

puhahahhahahhahaahhah

o banada oluyo genelde yorgun olduğum geceler ben herseferinde yere çakılıyom ama nasıl bi çakılma öle bi uyanıyosun ki çok fena sakın çakılma çok fena oluyo onun yerine kramp girsin razıyım

ben daha hiç çakılmadım ama duyduguma gore cakılanlar ölüomus siz cakıldıysanız yanlıs duymusum :p

Dün akşam çok kötü rüya gördüm.Bir cin vardı herkesi öldürmeye çalışıyordu ve gözümün önünde birçok kişiyide öldürdü.Sokaklar hep kan doluydu ve sürekli benim peşimden geliyordu.Belkide cin değildi ama insanda değildi ruhani bir varlıktı.Elbisesi kab karaydı.

Galiba çok fazla kanlı film izliyorum.Ondan böle şeyler görüyorum.

Sozume sole baslayım ben aynı ruyayı 10-15 kere gordum eminim sizlerde gormussunuzdur ruyamda yuksek bi yerden asagı dogru dusuodum ama hiç yere cakılmadım duyduguma gore cakılanlar sağ cıkmıomus bu ruyayı gorupte yere cakılan varsa solesin tamamen merak konusu dogrumu bilmiorum

rüya içerisinde bir süren var ruh çok kısa bir sürede 3 veya 5 sn. içerisinde dünyanın her yerine gidebilir rüya esnasında bir çok kez uçtuğunu binadan düştüğünü görebilirsin eğer ruh bedene geç kalırsa ölürsün bu süre içinde gecikmişse bir anda beden de değişiklik olur ve kalp hızlanmaya başlar bedene girdiği anda düşüş bunun benzeri bir korku ile benden bir anda uyanır ben böyle biliyorum

yha bende gördm bi yerlerdn düstümü ama göslerimi açnca titrediimi anlıodum benje bise oLmas takma o kadr...

eet bana hep olur ama hiç çakılmam....
özellikle conutre oynunu görüm ordan atlarım

bendede oluodu eskiden simdide sabah uyanınca ruyaların etkisinden cıkamıom bazen gercek sanıorum

wlla bn yere çakıldım :D uyandığımda suratımı baya ekşimiş olduğunu fark ettim. çakıldğm zman verdği acı çok gerçekçiydi :(

bir söz vardır eminim duymussunuzdur.
rüyasında ölen gercekten ölürmüs diye.

galiba gercektir.rüyamda öldügüm anı gördüm diyen biriyle daha karsılasmadım.
insanlar kendilerinin bir tabutta ölmüs halde görebilir.Ama kimse su sekilde yaralandım ve öldüm diyen yoktur :)

bazı insanlar uyurlar ve bi daha uyanamazlar.tıp acıklayamıyor.

bende daha hiç çakılmayı beceremedim ben tam yolun sonuna geliyom uyanıyom bi çakılsam bide garip ben kendi rüyalarımda hep ölüyom korku filmi gibi rüya bu günkü vizyon rüyamız whispering ölürken :D yok ama hep ölüyom acaba bunun bi açıklaması olabilir mi

ben yere çakıldım ama asvalt bırden plastık gıbı gerı frılatmıştı benı :D:D:D

rüya içerisinde bir süren var ruh çok kısa bir sürede 3 veya 5 sn. içerisinde dünyanın her yerine gidebilir rüya esnasında bir çok kez uçtuğunu binadan düştüğünü görebilirsin eğer ruh bedene geç kalırsa ölürsün bu süre içinde gecikmişse bir anda beden de değişiklik olur ve kalp hızlanmaya başlar bedene girdiği anda düşüş bunun benzeri bir korku ile benden bir anda uyanır ben böyle biliyorum

benim bildigim,saniyede milyonlarca ruya gorebiliyorsun saniye surmuyor sen ole oldugunu hissediyorsun,zamanlama disinda dediklerin dogru.

hiç öyle bi şey görmedim valla

bir söz vardır eminim duymussunuzdur.
rüyasında ölen gercekten ölürmüs diye.

galiba gercektir.rüyamda öldügüm anı gördüm diyen biriyle daha karsılasmadım.
insanlar kendilerinin bir tabutta ölmüs halde görebilir.Ama kimse su sekilde yaralandım ve öldüm diyen yoktur :)

bazı insanlar uyurlar ve bi daha uyanamazlar.tıp acıklayamıyor.

en son hatirlayipta oldugum ruya gogsumden vuruldum,kendimi yere yigilmis bir sekilde gordum,bunun yalani olmaz biliyorsunuz,kalktigimda gogus kafesim kizarmisti...gerckten aci verici bidurumdu

ben görmedim o rüyayı nerde bulabiliriz
geneşde kavga ederim rüyamda sabah da dizim ağrır gece duvara vurmaktan

bende küçükken görürdüm genelde yere çakılıncada uyanırdım. Hiç ölmedim çakılınca=)

Geri