Rüya yorumu :D

ne asık olması ya sencem ben asık mı olurum:D

ruyana gelınce

emınonu meydanında bır kac sey anlatılmıs sende onların etkısınde kalarakdan korkmussun

ruyamda kantınde cay ıcıodum....

ruyamda kantınde cay ıcıodum....

2 vakte kadar motoru bozabilirsin aman dikkat:)

bende rüyamda birinin ölümünü gördüm sadece kafası kalmıştı adamın ve yardım etmek istedim ona o ise son sözü bana yardım etmedi biri geldi yanıma dedi turstım uyandım haliyle:D

Geç kalmak kişilik çatallığına, fırsatları heder etmeye ve sözünün eri olmamaya delalet eder! miş eheheh yalan sen sözünün erisindir kesin :)

Eee ne demişler bilirsiniz falsız kalma, falda baktırma! bölemiydi neyse konumuzla alkası da yokya saçma oldu...ehehe

Bende genellikle ve çoğunlukla ya ucarım yada yılanlarla boğuşur, kaçar yada bir yılanın kafasını keserim genellikle... ama uzun süredir koşarak havalanamadım çok istiyorum eskiden çok ucardım hemde süperman misali koşar koşar ve yavaştan havalanırdım Smallville gibin (fışşşşt burası eagle6 havlanmak için izin istiyorum kule)

Bende çok uçarım rüyamda. Baya hoşuma gidiyo ama. Bazende birileri beni kovalıyo ve uçurumun kenarına ya da yüksek bi yerde sıkışıp kalıyom. Amaan!.. nasıl olsa rüya deyip atıyom kendimi aşağıya ama bişey olmuyo. :biggrin
Yılan görmek hayırla yorumlanır. Eğer yılan kafası kopardıysan, düşmanlarını alt edeceksin.

Bugün bi rüya gördüm. Küçük çukur gibi bi yerde eski çanta buldum. Açtığımda ise içinde bir sürü para vardı ama paraları almadım ve çantayı kapatıp tekrar yerine koydum. Sonrası malum işte, uyandım. Hayırdır inşallah!...(Garibanlık artık rüyalarımıza girmeye başladı.) :biggrin

ya abicim parayı bulmuşsun ne die geri koyusun bari rüyanda al yani =) bence sen birine deger verıosun sonra da geri alıosun degeri bu girmiş rüyana :p

ben de rüyamda araba kullanıodum ama birden bire unutodum ve kaza yapıodum o sırada uyandım =)

KaranLık Bi Yere Gidiyordum DostumLa..Arkamızda 3 HarfLiLerin Bizi Takip Ettiqini AnLadım Dönüp Bakamadım Sadece iLeriye Dogru Koştuk =) Sanırım Pek Hayra aLamet Deqıl..

мσzσℓє мιяα¢н;3819843' Alıntı:
KaranLık Bi Yere Gidiyordum DostumLa..Arkamızda 3 HarfLiLerin Bizi Takip Ettiqini AnLadım Dönüp Bakamadım Sadece iLeriye Dogru Koştuk =) Sanırım Pek Hayra aLamet Deqıl..

=) oyun böle deil =) bi üstekinin rüyasını yorumlucaksınız mizah cercevesinde =)

üç harfli he ali oya falaqn die bi arkadasınız var mı size özenen sizi takip eden sürekli

araba kullanıodum ve freni bulamamış kaza yapmıştım :W yorumu ne oli ki =)

hmmm... kurtuldunmu? kurtulduysan iyi diye düsünüyorum
bende rüyamda oyunda guildce toplanmışız Keltuzadı kesiomusuz

oLayLaRa kötü bakmak size pek yaramıyoR....yani hep içTen oLunuz...( bende anLamadım )

yaw sormayın rüyamda birkaç kişiyLe oturuyorduk odada....ama kimse birbirini TanımıyoRdu..nedendir ??​

=) oyun böle deil =) bi üstekinin rüyasını yorumlucaksınız mizah cercevesinde =)

üç harfli he ali oya falaqn die bi arkadasınız var mı size özenen sizi takip eden sürekli

araba kullanıodum ve freni bulamamış kaza yapmıştım :W yorumu ne oli ki =)

3 HarfLı DemekLe Neyi Kassettiqimi Çok İyi AnLadın Sen..Saptırma Rüyamı :D

ewlencen çoluk çocua karışan kesin...:D
kurban kesiodum ama kurban insandı çok eğlendim :D

owww yanLıs yoLdasınız demektir..ziraa bu ay sizin için finansaL yönden iyi değiL ( = )

bende sey gördüm....
yoLdaydım ve kimse yokTu yani ıssızdı..?
??​

Hayatta Fino Cinsi Köpeqin Harici Kimse Yanında oLmicak =) Durum Fena :D

aralarında muhabbet olmayan yani birbirini sevıomuş gibi gorunen insanlarla yanyana gelmişsiniz ve rajatsız olmuşsunuz :Ddie sallayaım:W

gelinlik gordum cocuklar falan vardı etrafında da bilmem bu cok sacma bi ruya olmuş:W
Rüyada beyaz görmek güzeldir. ama çocuk küçükmüydü yani yürüyormuydu (; yürüyorsa azbir sıkıntın olcak. bebekse birazdahafazla sıkıntın olcak (;

benim rüyam (; aman rüya işte gör gör bitmiyor :D

rüyanda görsen inanmassın sen hiçbişiye anlaşıldı :):)

ben dün gece rüyalandım asdasdadjklffad :D

sen azmışsın demekki:)
rüyamda ben metrodaydım bir sürü insan vardı derken etrefıma bi baktım bir tane psikopat gözlüklü bir tane çocuk bana bakıyor elindede jilet beni kesecek gibi geliyordu yanımda polis vardı abi bu beni kesecek elinde jilet var dedim psikopat çocuk jileti ağzına soktu polis bi baktı çocuğa bi şey yok sonra hadi len uydurma dedi bana ben metrodan indim çocuk beni takip ediyordu bende rayların üstüne binip karanlığa doğru koştum:)

Geri