Rüya yorumu :D

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
Arkadaşlar zevkli olacağını düşündüğüm bir oyun bu ve son derece basit herkes rüyasında gördügü bir olayı veya nesneyi yazacak bi sonraki de yorumlayacak sonra o da aynı şekilde nesne ve ya olay yazacak bu şekilde sürüp gidecek
okurken hayrolsun yorumlarken sabah niyetine demeyi unutmayın :D :goz:
ilk ben yazıorum bakalım neye yoracaksınız
rüyamda beyaz bir dosya arıyordum ama bir türlü bulamıoyrdum neden olabilir
:D

gece yazıyorum ama gündüz niyetine
tez vakitte abin maximus sevdiği kızla evlenecek (inşallahhh tabi)

bende rüyamda silahlı bi adam gördüm beni rehin almıştı ve ben onu en sonunda bırakması için ikna ediyodum ve bırakıyodu beni

belki de dna araştırmalarında kedilerinkiyle insanların dnalarını karıştırmışlardır.

ben rüyamda hiç bişey görmedim neye yormalı acaba?

yok yok herkes ruya görür bunu bişeye yormamalı aksam niyetine de:D belki b 12 vitamını eksikliği olabilir unutuyorsun ya:)
ben az önce az bi uyudum onda bile ruya gordum kapı calıoyordu rüyamda ne yormalı ki
hadi yorumla bakalım

iyi sıhhatte olsunlar gelmiştir kesin iyidir iyi
bende rüyamda patronun arabasının çalındığını gördüm

En İyi Yorum Burda. Başka Yerde Aramayın

Dosya geçmişte yaptıklarını simgeler. Dosyanın rengi ve temizliğide önemlidir. Madem beyaz bir dosya gördün o zaman hiç üzülme. Çünkü çok temiz ve çok iyi bir geçmişinin olduğu belli. Öyle olduğunada eminim. Gelelim kedi meselesine. Kediler hakkında değişik anlamlar içeren yorumlar yaparlar. Genelde kötü yorumlardır bunlar ama sen yinede korkma. Sonuçta rüya bu. Kediyi gören kişi kedi seviyorsa iyi bir dost, sevmiyorsa düşman anlamına gelir. İki ayaklıysa eğer nankör bir insanı simgeliyor bence. Kediler nankör olur ya. (Bu benim yorumum) :D
İyi kalpli, melek insanlara bişey olmaz ama sen bu iki ayaklı nankörlere dikkat et yeter. Umarım için rahatlamıştır. Teşekküre gerek yok. :D :D

Bende çok değişik rüyalar görürüm ama sabah kalkınca ne gördüğümü unutuyom. Bu da benim için avantaj olsa gerek. Ne gördüğümü unuttuğum için yorumlanacak bir anlamıda yok.
:D :biggrin

üstteki rüya vermemiş :)

Ben de geçen annemin beni zorla evlendirmeye çalıştığını gördüm
anneme diyom bırak beni yok diyo zorla evleneceksin.
anne bari kimle evleneceğimi söyle dedim
Sürpriz oğlum dedi :D
Tam gelin dışarı çıkıyodu ki uyandım :D
yorumunuz nedir:D

ben de düşerim :)
ama genelde döşemeye tekme atarak uyanırım
bence bi tarafını kırabilirsin dikkat et :D

İngilizce Final sınavıma yetişeediğimi gördüm (hazırlıktayım şu an ünide)

üstünü iyi ört bence bişeyin yok senin:D

rüyamda bir at gördüm ne demek ki acaba:p

Kardeşimi üzmek istemiyorum onun içinde bu rüyayı yorumlamıyorum. Zaten ben rüya yorumcusu değilim. :biggrin :biggrin Kardeşim için söyleyeceğim tek şey var; Allah hayırlara çıkarsın... Ama gördüğün rüyada gerçekten çok ilginç. :D

üstteki rüya yazmamış

POLİS ARABASININ İÇİNDE MASANIN ALTINDAYDIM COK İLGİNC YA HADİ YORUMLA BAKALIM ...

sen yakın zamanda polisle aşk yaşayacaksın o zmn:D

bende rüyamda kuş gördüm ama uçmuyordu nedenki?:p

Baştan söledim ya zaten. Ben gördüğüm rüyaları hep unuturum. Sabah kalktığımda hatırlayamam. Onun için rüya yazmıyorum...

ucmayan kuş he ilginc sanki bi kısmeti tepmişin gibi.....
kar gordm ben de ne olaki bu ?

ben de su gordum ama deniz gibi bole aksamdı ve su tamamen lacivert gorunuyordu hadi yorumla bakalım

yorum: geleceğin aydınlık belli:D akşamları zaten deniz karanlıktır ve laciverttir bunu görmüşsün demekki zekisin:p

bende rüyamda mahallenin bakkalını gördüm töbee töbee:D ne iş acaba

Geri