..::Rütbe Değişikliği::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok mantıklı bence
Rütbe ve yıldız takıntım yok hackhellden alacağımı alıyorum sağolasın varolasın hackhell...
sırf yıldızım ve mesaj sayım yükselsin diye her şeye cevap yazma taraftarı değilim
Zaten paylaşımda bulunan arkadaşlarımız çok fazla yıldız meraklıları için çözüm olabilir...

Oldukça Güzel Bir Fikir Destekliyorum Hatta Düşünüp Bazı Şeyler Daha Ekleyebiliriz.

evet arkadasım sonana kadar katılıyorum sana. ++++

Bu benim içinde geçerli oluyo sanırım..
GÜSEL FİKİR..

bim hem katılıorum hem katılmıorum çünkü:

başlıkların değişmesi için yeni gelen arkadaşlar ister istemez forumu gezecekler ve öğrenecekler zaten adam akıllı gezerlerse foruma bizim gibi bağımlı olurlar :cool:

mesaj kirliliği zaten aldı başını gidior bunun önüne bence geçemiyeceğiz gibi gelior gittiği yere kadar gitsin

tşk sayısıyla çarpılma işine gelincede şöle diim o zamn adultcular yaşadı:D

peki şuna ne dersiniz puanlama yapılacaksa paylaşım için konu açan arkadaşlarada paylaşım puanı verilebilir.

sana her zamanki gibi destek veriyorum bim...:) benimde 1ooo mesajım olmadığı için "komedyen" kullanıcı başlığım silindi...:(

Katılıyorum.

"Yabancı" kavramı oldukça soğuk geliyor bana. Yani Ben şimdi neye yabancıyım? Yeni olduğum için forum kuralları mı? Belki hepsini okudum ve eskilerden daha iyi biliyorum. Forum mantalitesi mi? Kaç yıldır forumlarda geziyorum..

Olsam olsam insanlara yabancı olabilirim. Siz sokakta yeni tanıştığınız birine mi yabancı dersiniz yoksa hiç tanımadığınız uzaktan şöyle bir gördüğünüz birine mi?

Misafir olur, Çaylak olur, acemi olur, genç potansiyel olur herşey olur ama Yabancı ne bileyim garip oluyor :)

meraklı ve yıldızlar

benimde meraklı yabancı kelimeleri hoşuma gitmiyor meraklı yerine bu kelime üye ismi konduktan sonra geldigi için +üye yada üye üye degişik şeyler olabilir..yabancı yerine misafir üye...yıldızlar konusunu yanlış anlamayın 5 yıldız yerine bi çelenk bi yıldız olabilir daha hoş ve karizmatik gözükür bence şimdiden tesekkurler...:cool:bu arada şimdi meraklı oldugum için degil bende sonra gelecek arkadaşlar içinde....

BU konuyla ilgili başlıq zaten geçen hafta açılmıştı arkadaşım aynısına gereq yoq. yönetim kara verir yakında

konuların içeriği aynı oldugu için birleştirildi

Bim az bile demiş en az 1000 mesaj+500 tşşkr+ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti ve 2 fotoğraf olmadan değişmemeli :D

vla değişebilmeli sana katılmıyom ama başlığı açana katılıyorum

osiris_cemo' Alıntı:
Bim az bile demiş en az 1000 mesaj+500 tşşkr+ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti ve 2 fotoğraf olmadan değişmemeli :D

10 numara kardeş :D
bu arada fikre katılıyorum :goz:

Bence Bu Rütbe , Kullanici Başliği Muhabbetini Fazla Kafaya Takmamak Lazim...
Benide Kullanici Başliğimda Yabanci Yaziyo. Gayet Memnunum:)

çok dogru bi düşünce eline saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri